Pokaż wyniki od 1 do 10 z 849

Wątek: FF vs. APS-C

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar eleroo

Domyślnie Odp: FF vs. APS-C

Dzięki za link. Chyba niedokładnie słuchałeś co mówi ten pan. Bardzo niedokładnie

No ale w sumie racja - po co mi średni format skoro mogę sobie strzelić trzy fotki i posklejać? A jak strzelę więcej to i pikselków odpowiednio więcej będzie nawet niż w 200Mpix Hasselku No i w sumie te średnie formaty to nie są prawdziwe średnie formaty, tylko kropy a najtańszy krop za prawie 4k dolców to przesada i jakieś jaja

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: FF vs. APS-C

Cytat Zamieszczone przez eleroo Zobacz posta
    Dzięki za link. Chyba niedokładnie słuchałeś co mówi ten pan. Bardzo niedokładnie

No ale w sumie racja - po co mi średni format skoro mogę sobie strzelić trzy fotki i posklejać? A jak strzelę więcej to i pikselków odpowiednio więcej będzie nawet niż w 200Mpix Hasselku No i w sumie te średnie formaty to nie są prawdziwe średnie formaty, tylko kropy a najtańszy krop za prawie 4k dolców to przesada i jakieś jaja
    Pisalem, ze wypadl slabo ale mialem na mysli rozdzielczosc, PP rawow z MF daje duze pole do popisu ale... zobacz ta pare na lace, w pentaxie byla jakas kupa a w canonie cos tam jeszcze bylo widac.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów