Pokaż wyniki od 1 do 10 z 849

Wątek: FF vs. APS-C

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar jan pawlak

Domyślnie Odp: FF vs. APS-C

Bechamot

Więc rozumiem, że np.

a.
    teoria limitacji/ograniczenia a więc "nowatorski" przebieg sumy na Twoim wykresie rozdzielczość(przesłona) mimo ewidentnej sprzeczyności z cytowanym przez Ciebie prawidłowym równaniem fizycznym opisującym to zjawisko
    b.
    teoria uzyskiwania lepszej jakość zdjęć z większej powierzchni matrycy z powodu większej dostarczanej energii mimo sprzeczności w elementarnym wnioskowaniu z podanymi przez Ciebie argumentami

nie jest dla Ciebie wystarczającym powodem do refleksji, wprost przeciwnie do.....

Straciłem nadzieję, że tam gdzie nie wiem to uzyskam od Ciebie wiarygodną informację.
    Wytwarzasz tylko mieszaninę faktów i własnych teorii i nie poddajesz ich żadnej weryfikacji, połaczone bez logiki i sensu.
    A gdy problem sprowadza się do powiedzenia TAK lub NIE to uciekasz się do sztuczek by uniknąć że się pomyliłeś. Ty się nie mylisz.
    Po prostu wiesz wszystko na wszystkie tematy lepiej.

Wpisuję Cię na moją listę ignorowanych.

jp
    Ostatnio edytowane przez jan pawlak ; 05-02-2015 o 14:11
    puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
    Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
    http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
    public.fotki.com/janusz-pawlak/

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów