Cytat Zamieszczone przez GalaktycznyMuczaczo Zobacz posta
1 juz nie widać, a tak to pozostaje nr.2 cała reszta w moim odczuciu leży bo albo nudno, albo obróbka albo zdjęcie wyciągane w programie na siłe, to tak nie działa. Co ja polecam odnośnie łatwijeszego odbioru to jak zrobisz zdjęcia w parku to wrzuc np 3-5 zdjeć samego dziecka , a potem np już samą dziewczynę, staraj się utrzymać ten sam klimat obróbki zdjęć. Suwak clarity WAY TOO MUCH, staraj się trzymać ten sam ton obróbki, bo jak wrzucasz coś co idzie w niebieskości a zaraz potem w pomarańcz to trudno się w tym połapać.
bardzo dziękuje za info

co do 1 zdjęcia to nie wiem co się stało - napisałem do administratora bo chciałem sprawdzić poprzez edycję( nie mam opcji edycji ) zdjęcia ale nie dostałem odpowiedzi - może ktoś z was wie jak mam wyedytować post ?

no ale to sprawa techniczna a przechodząc do zdjęć to są one bardzo różne i wybrałem je z bardzo wielu i wychodzi taki misz masz - rozumiem że chodzi o powtarzalność stylu obróbki i następne zdjęcia już tak będę zamieszczał a faktem jest że pewne niedociągnięcia i braku trochę ratuję poprzez edycje ale staram się ograniczać i mniej ciągać za suwaki w programie