Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Nowy Fotokurier - 20D do E500

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr Milecki
    Jak zwykle to wyjasnia wszystkie kwestie i usprawiedliwia kazdy wynik testu 20D Wypadl tylko odrobine lepiej od Olego - wszystkiemu winny marketing Nikona! Jestem pod wrazeniem tego stwierdzenia. Oby tak dalej kolezanki i koledzy.
    Nie wiem czy marketing Nikona czy preferencje redaktorów, ale dla mnie wyżej cytowany wtręt jest ewidentny.
    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr Milecki
    Jak zwykle to wyjasnia wszystkie kwestie i usprawiedliwia kazdy wynik testu 20D Wypadl tylko odrobine lepiej od Olego - wszystkiemu winny marketing Nikona! Jestem pod wrazeniem tego stwierdzenia. Oby tak dalej kolezanki i koledzy.
    Dlaczego wypowiedz JSK traktujesz jak glos prawie 5k uzytkownikow forum?

Zablokowany Awatar Driver

Domyślnie

Szczerze przyznam że nie rozumiem tego wątku. I o co to bicie piany. Czy dlatego że jakaś tam gazeta napisała że 20D jest prawie taki sam jak E-500 od razu oznacza że wszystkie wasze 20-stki stały się gorsze ?

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

ja za Driverem. niech sobie Fotokurier smoli jakie tam bzdury im wygodnie. nie pierwsze to i nie ostatnie pismo, ktore "drukuje wyniki".

tak nawiasem mowiac, to zwolennikom recenzji polecam obejrzec recenzje Oly E-330 na dpreview. pierwszy raz widze, zeby Askey tak bez ogrodek pojechal po czyms
    www albo tez flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Driver
    Szczerze przyznam że nie rozumiem tego wątku. I o co to bicie piany. Czy dlatego że jakaś tam gazeta napisała że 20D jest prawie taki sam jak E-500 od razu oznacza że wszystkie wasze 20-stki stały się gorsze ?
    Nie nie o to chodzi.
    Ale
    1. Takie teksty obrażają moją inteligencję
    2. Musiałem znajomemmu tłumaczyć dwie godziny, że:
    - taki test to nie wyrocznia i najlepiej przetestować samemu,
    - to co można uzyskać za pomocą jednego i drugiego body przekracza prawdopodobnie i jego i moje umiejętności robienia zdjęć,
    - dużo lepsze porównania body osiąga się stosując do testów optykę, która nie jest ogranicznikiem jakości.
    Dla mnie to nie polemika ze stwierdzeniem, że Nikon lepszy od Canona, tylko o ETYCE tego Kto wciska masom kit (nie szkło kitowe )

Początki nałogu

Domyślnie

Az se przeczytam w Empiku ten test. Musze zobaczyc co Was tak rozezlilo bo sami nie jestescie (w stresie) wstanie tego wyartykulowac.
    czesc.ch.
    Analog ma "dusze".

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów