Nie wiem czy marketing Nikona czy preferencje redaktorów, ale dla mnie wyżej cytowany wtręt jest ewidentny.Zamieszczone przez Piotr Milecki
Nie wiem czy marketing Nikona czy preferencje redaktorów, ale dla mnie wyżej cytowany wtręt jest ewidentny.Zamieszczone przez Piotr Milecki
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Dlaczego wypowiedz JSK traktujesz jak glos prawie 5k uzytkownikow forum?Zamieszczone przez Piotr Milecki
Szczerze przyznam że nie rozumiem tego wątku. I o co to bicie piany. Czy dlatego że jakaś tam gazeta napisała że 20D jest prawie taki sam jak E-500 od razu oznacza że wszystkie wasze 20-stki stały się gorsze ?
ja za Driverem. niech sobie Fotokurier smoli jakie tam bzdury im wygodnie. nie pierwsze to i nie ostatnie pismo, ktore "drukuje wyniki".
tak nawiasem mowiac, to zwolennikom recenzji polecam obejrzec recenzje Oly E-330 na dpreview. pierwszy raz widze, zeby Askey tak bez ogrodek pojechal po czyms
NieZamieszczone przez Driver
nie o to chodzi.
Ale
1. Takie teksty obrażają moją inteligencję
2. Musiałem znajomemmu tłumaczyć dwie godziny, że:
- taki test to nie wyrocznia i najlepiej przetestować samemu,
- to co można uzyskać za pomocą jednego i drugiego body przekracza prawdopodobnie i jego i moje umiejętności robienia zdjęć,
- dużo lepsze porównania body osiąga się stosując do testów optykę, która nie jest ogranicznikiem jakości.
Dla mnie to nie polemika ze stwierdzeniem, że Nikon lepszy od Canona, tylko o ETYCE tego Kto wciska masom kit (nie szkło kitowe)
Pawel Woo
http://www.pawelwoo.com
Az se przeczytam w Empiku ten test. Musze zobaczyc co Was tak rozezlilo bo sami nie jestescie (w stresie) wstanie tego wyartykulowac.
czesc.ch.
Analog ma "dusze".