Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: Który z skompletowanych zestawów będzie lepszy?

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Który z skompletowanych zestawów będzie lepszy?

Ja jeszcze się wtrącę, decyzje w zasadzie podjęłam 60D z kitem a potem zobaczę czego mi trzeba i dokupię.
    Nurtuje mnie tylko jedna rzecz polecacie Nikona D5100 w czym on jest lepszy od Canona 60D nawet jakby brać pod uwagę D5200 czy D5300 to jaką one mają przewagę nad 60D, dlaczego je polecacie?.
    Chciała bym to wiedzieć przed zakupem żeby spokojnie kupić zestaw choć nie zmieni to raczej mojego wyboru.
    Ostatnio edytowane przez Alabama ; 15-02-2014 o 15:33

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Alabama Zobacz posta
    Ja jeszcze się wtrącę, decyzje w zasadzie podjęłam 60D z kitem a potem zobaczę czego mi trzeba i dokupię.
    To ja bym proponował jeszcze rozważyć 15-85 canona. Bardzo dobre szkło i do tego masz szeroki kąt co przy cropie Canona w innych szkłach nie jest takie oczywiste.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    To ja bym proponował jeszcze rozważyć 15-85 canona. Bardzo dobre szkło i do tego masz szeroki kąt co przy cropie Canona w innych szkłach nie jest takie oczywiste.
    szkło może i dobre, cena już mniej

Uprawnienia umieszczania postów