Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 42 z 42

Wątek: Jaka lampe kupić ?

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Gliwice

Domyślnie Odp: Jaka lampe kupić ?

"600ex-rt była ponad miesiąc w naprawie..." - to chociaż naprawiają, bo z YN to chyba nie wiadomo...
    A poważniej - wiele osób twierdzi, że YN-568 spisuje im się świetnie . I świetnie. Ale też niemało użytkowników pisze, że są to lampy niepewne. Pechowo trafiłem dwukrotnie - obawiam się, że pecha to bym miał, gdybym wziął trzecią, która po jakimś czasie ("najlepiej" po gwarancji) by padła. Co do napisu potwierdzającego miejsce produkcji Metza - nie wiem, czy się nabrałem, ale technologia, kontrola jakości itp - POWINNY być odpowiednie. A określenie "tylko elektronika"... ha, a jakie wykonanie, a jakie materiały? To bez znaczenia?

Coś już napisał

Domyślnie Odp: Jaka lampe kupić ?

Cytat Zamieszczone przez Voyager70 Zobacz posta
    "600ex-rt była ponad miesiąc w naprawie..." - to chociaż naprawiają, bo z YN to chyba nie wiadomo...
    A określenie "tylko elektronika"... ha, a jakie wykonanie, a jakie materiały? To bez znaczenia?
    Oczywiscie ze Yongnuo naprawiaja, czasami trzeba tylko trochę poczekać...
    Jakość ma znaczenie, polecam Yongnuo z perspektywy 4 lat intensywnego użytkowania ...
    Dzisiaj różnice sie zacierają , yn moze jest minimalnie gorzej wykonane niz canon ale uważam ze lepiej niz nissin i bardzo podobnie jak metz a jednak dużo tańsze ...

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów