trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Nie całkowicie, zostanie trochę entuzjastów
Teraz spędziłem miesięczne wakacje i trochę luster było,ale przede wszystkim smartfony no i gopro
A zluster to głownie cropy
Wydaje mi sie ze agresywny marketing " komórka o jakości zdjęć lustrzanki" przynosi rezultaty
Nawet żółci posiadający lustra na szyji, focili głownie komórkami
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Płyty dlugrajace tez są cały czas wydawane
Lustra są nieporeczne, a ludzie lubią wygodę
Mało znam osób,które jak ja na miesięczne wakacje zabierają ff +3 słoiki
A Ty co zabierasz na wakacje?
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
trothlik
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ja zabieram na wakacje to co mam w stopce. Jak widać, jest to właśnie takie 16-300 poklecone z różnych szkieł.
Jakąś satysfakcję mam dopiero jak przeglądam fotki na 30" monitorze, bo jak to taszczę to różne myśli mnie nachodzą.
Przyznać trzeba, że w rejonach turystycznych maleje liczba białych rur. Kiedyś było tego więcej.
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200
No bo biała rura ma tą wadę że jest biała...
A z ciekawości zapytam jakie jest wasze podejście do sprzętu?
Bo ja walę w plecak luzem. Zakładam tylko dekle co by żaden piach się nie władował pod soczewki itepe. Wychodzę z założenia, że zabawki są dla mnie a nie ja dla zabawek.
Ostatnio na wakacjach na statku widziałem taki obrazek:
dwie parki, najwidoczniej studenci, z takimi samymi sprzętami, tzn 60D+70-300 (o ile dobrze pamiętam) na parę. Zakładam że kupowali razem. I trzymali to ustrojstwo kurczowo na kolanach (obaj, dziewczyny się nie mieszały), i mieli założone dekielki na soczewki. Dekielki ściągali, robili 1-2 zdjęcia czyścili sprzęt pędzelkiem (no bo na morzu się strasznie kurzy, szczególnie jak statek hamuje) i zakładali dekielek. I tak co chwilkę. Zastanawiam się czy nie było to dla nich upierdliwe?
Ja wiem że zakup sprzętu to nie paczka dropsów no ale bez przesady.
trothlik