Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: [Pablo_Krk] Portrety

Pablo_krk
    Guest

Domyślnie Odp: [Pablo_Krk] Portrety

Tak, na 36 i 41 to ta sama dziewczyna, za kare to nie bo sama przyszła Ale tak na serio to do tego typu stylizacji i urody chciałem żeby twarz wyszła na bardziej poważną i zamyśloną, może nie do końca się udało, hmmm... to powinno być nieco weselsze:

42

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

heheh sorry nie jest ale uśmiech sprawiłeś mi próbą znowu ci poszło po jakości w tle i to dość grubo, poważny ni znaczy grobowy a tak wyglada wlasnie jej twarz
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Pablo_krk
    Guest

Dobra poddaje się, to może inna modelka dla odmiany A co do tła to dziwie się że olałem to przy obróbce, do tego obniżenie jakości zdjęcia przy linkowaniu na forum to uwydatniło, muszę przeedytować większość studyjnych i myślę że ta kwestia będzie z głowy. Tak teraz widzę że dużo uwag jest dobra, niekiedy dostrzega się rzeczy tak oczywiste, a na które się nie zwróciło wcześniej uwagi...

43
    Ostatnio edytowane przez Pablo_krk ; 19-04-2014 o 00:45

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

43 owiele lepsza, pod względem odbioru, taka jasna, uśmiechnieta, żywa aczkolwiek juz potem sama technika coraz słabiej, włosy są na twarzy ok tutaj trzeba było by się z tym trochę bawić, albo poprostu zrobić takie zdjęcie zeby ich nie było ale nvm , gorzej jest z ręką i plecami. Sam wiesz gdzie obrabiałeś, gdzie masz maski warstwy itp rzeczy, gdzie stemplowałeś czy coś, i tak jak z twarzą poradziłeś sobie ksiązkowo tak zobacz na ręke, barki zaczynają się bardzo jasno, naturalny kolor skóry taki beżowy, a niżej już czerwono przy łokciu praktycznie przepał no i ten kawałek pleców tez mozna było by delikatnie rozjaśnic

Nie beirz do siebie tego ze krytykuje, poprostu nie widzę sensu w rozmienianiu się nad tym co jest fajne bo ważne aby poprawiać swoje prace by były lepsze w punktach gdzie tego nie zroibliśmy. Odemnie tylko wskazówki niż bardziej krytyka, mówie co widze
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów