2 i 4 dla mnie bomba, może dlatego, że mam małego szkraba w domu. W 1 fajnie się bawisz światłem ale dla mnie trochę za ciemne.
Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl.
pozdrawiam Wojtek
Nieostre te zdjęcia. W drugim jest filtr szary od dołu?
2 naprawdę fajna. Zrób ją w b&w to moim zdaniem będzie jeszcze lepiej.
czarna puszka a raczej dwie + słoiki (to się zmienia)
Kolejne dzieciowe
Nr 5
Jutro dostanę przesyłkę z tłami to dodam kolejne moje zmagania![]()
moim zdaniem albo trochę za ciasno kadrujesz albo za szeroko (3.). dodatkowo ustawiasz osobę (1. 3. i 4.) w samym centrum kadru - może spróbuj tak bardziej z boku. Na pewno orientujesz się już w trójpodziale w fotografii, bo na pozostałych zdjęciach kompozycja w tym względzie jest dużo lepsza. A najważniejsze jest to, że umiesz uchwycić emocje na zdjęciach.. a to uśmiech modelki, a to ciesząca się mama i uśmiechnięte dziecko... ten aspekt wypada dobrze![]()
2 jest oki. W 3 kompletnie swiatlo i kadr lezy
CANON 6D, Sony a6000, c70-200mm f/4.0L, c50mm f/1.8, t28-75 f/2.8, 135mm f/2.8, Speedlite 580 EX II
--------------------------
Portfolio - moje foto portfolio
dla mnie sałbo, sorry ale nie czuje tego jakoś, kumam że zaczynasz, raczkujesz itp ale czasem warto podjąć trochę wiedzy teoretycznej, później praktycznej w zakresie fotografii a nastepnie myśle chwalić się na forach. technicznie słabo, od strony ochów i achów też niestety nie, warto popracować nad kompozycją , kolorystyką, emocjami, i odpwiednią ogniskową, tutaj nr.4 wyszło bardzo niekorzystnie.
żebym nie był takim chamem nr.5 całkiem spoko gdybyś tak nie pociął ludzi
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.