Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Marcin Tyszka i Jego Projekt

Dopiero zaczyna Awatar Ernesth
    Miasto
    Krynica-Zdrój

Domyślnie Marcin Tyszka i Jego Projekt

Dla jednych jeden z najlepszych fotografów mody, dla innych chłopiec z 5,10,15. Tak czy inaczej robi zdjęcia i to chyba najważniejsze. Z tvn przygotowali serię programów pt "Projekt Tyszka". Kilka odcinków już można zobaczyć.
    Projekt Tyszka - Odcinki Online | Oglądaj program w tvn player!

Z braku czasu dopiero 1 odcinek oglądnąłem. Zaczęli z grubej rury .... aktami
    Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl.

pozdrawiam Wojtek

Dopiero zaczyna Awatar Norberto
    Miasto
    Parczew

Domyślnie Odp: Marcin Tyszka i Jego Projekt

było już gdzieś na forum o tym. nic szczególnego w tym programie nie ma, większość czasu to opowiadają co on osiągnał, kogo poznał kogo fotografował a że główny bohater jest ciężki do strawienia to program też nie zachęca jakoś do oglądania

Właściciel forum Awatar fomag
    Miasto
    Gdańsk

gdzieś było właśnie o tej serii... trzeba by poszukać (google.pl i 'site:www.canon-board.info Tyszka tvn')

było tutaj coś starszego, nie o 'Projetk Tyszka'
    http://www.canon-board.info/technika...-tyszka-74832/
    Ostatnio edytowane przez fomag ; 04-02-2014 o 21:27
    Na końcu wszystko będzie dobrze... a jak nie jest dobrze, to znaczy, że to nie koniec!

Przynajmniej o tyle dobrze, że zajmuje się tym, w czym jest dobry. Całkiem niezły program. Może technicznych sztuczek sięz niego nie nauczymy, ale lepsze to niż ten cały "Woli i Tysio"

dawniej jas_rambo

Ameryki nie odkryłeś tym tematem, premierowa emisja na TVN Style już się zakończyła. Ciężko jest określić target dla tego programu, z fotograficznego punktu widzenia profesjonalista bądź mocno zaawansowany fotograf włączy raczej z ciekawości w wolej chwili, a kompletny amator raczej nie będzie chciał poświęcać 30 minut na pierdoły i rozmowy z gwiazdami, gdzie przez ten czas może o wiele więcej dowiedzieć się chociażby w internecie. Według mnie program dla nastolatek z lustrzanką, które focą koleżanki i same jeszcze nie wiedzą czego chcą, ale pora emisji była taka (niedziela chyba jakoś 11-12 z tego co pamiętam), że i tak zazwyczaj telewizor miałem włączony
    Ostatnio edytowane przez jas_r ; 04-02-2014 o 23:34

Dopiero zaczyna Awatar Ernesth
    Miasto
    Krynica-Zdrój

Cytat Zamieszczone przez jas_rambo Zobacz posta
    Ameryki nie odkryłeś tym tematem
    i nie chciałem odkryć. Może na tym forum są jakieś nastolatki jak to ująłeś, które z chęcią pooglądać. Chyba, że sie mylę i sami profi.
    Z drugiej strony przyznajesz ze sam patrzyłeś.
    Gościa nie trawie osobiście choć nic mi nie zrobił alle sam program w sobie chyba lepszy nic wiele tematów na forum.
    Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl.

pozdrawiam Wojtek

dawniej jas_rambo

Cytat Zamieszczone przez Ernesth Zobacz posta
    Z drugiej strony przyznajesz ze sam patrzyłeś.
    Gościa nie trawie osobiście choć nic mi nie zrobił alle sam program w sobie chyba lepszy nic wiele tematów na forum.
    Z ciekawości, w wolnej chwili, oglądałem. Nawet całkiem go lubię, ogólnie miły facet, może czasem jest zbyt nadęty, ale co poradzisz, wielki świat przewraca w głowie

Uprawnienia umieszczania postów