Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Podstawowy zestaw do zdjęć produktowych - ok 2000 zł

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Podstawowy zestaw do zdjęć produktowych - ok 2000 zł

GalaktycznyMuczaczo dokładnie wytłumaczył. Softy kupujesz takie, jakie Ci potrzebne. Lampy fajnie jak by nie mniejsze niż 300ws. Ja pomyślałbym jeszcze o białych i czarnych blendach. Szczególnie ważne przy szkle. Na dobrą sprawę na początku dwiema lampami ogarniesz takie fotografie jak powyżej. Ja bym nie skupiał się jedynie na tak małych przedmiotach, ale z takim budżetem kupił coś, czym można fotografować i ludzi.

Cytat Zamieszczone przez przemo-lukas Zobacz posta
    GalaktycznyMuczaczo dokładnie wytłumaczył. Softy kupujesz takie, jakie Ci potrzebne. Lampy fajnie jak by nie mniejsze niż 300ws. Ja pomyślałbym jeszcze o białych i czarnych blendach. Szczególnie ważne przy szkle. Na dobrą sprawę na początku dwiema lampami ogarniesz takie fotografie jak powyżej. Ja bym nie skupiał się jedynie na tak małych przedmiotach, ale z takim budżetem kupił coś, czym można fotografować i ludzi.
    300ws ok ale jakąś markę polecisz?

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Cytat Zamieszczone przez radius Zobacz posta
    300ws ok ale jakąś markę polecisz?
    Lampa to lampa, świeci, bierz światło białe i tyle,
    https://www.youtube.com/watch?v=DIKUT3K4C6o 13:13 kreatywnosc bez swiatła...
    fotografiowanie zarcia tez nic specjalnego, gorzej z kompozycja i pomysłem na kard, swiecisz lekko albo wcale, swiatlo zastane , byle bylo miękko https://www.youtube.com/results?sear...od+photography
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Uprawnienia umieszczania postów