Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Poznań - odbitki tanie i duże

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie Poznań - odbitki tanie i duże

Szukam jakiegoś sprawdzonego punktu foto, który oferuje matowe odbitki 20x30 (a najlepiej też 30x45) w miarę przystępnej cenie. Przez przystępną cenę rozumiem tu np. 6 zł (tyle kosztuje błyszcząca 20x30 w moim rodzimym mieście... niestety, matowych tam nie uświadczę). Miło też byłoby, gdyby otwarcie nośnika nic nie kosztowało i gdyby obsługa nie ingerowała zbytnio w zawartość merytoryczną zdjęcia (wyłączając może błąd maszyny, bo ta zawsze coś przytnie). Rzecz jasna punkt ten miałby znajdować się w stolicy Wielkopolski, tj. Poznaniu.

Domyślnie

Nie wiem jak w Poznaniu ale w Szczecinie w MediaMarkt za 30x45 płaciłem ostatnio 9.99 (do wyboru mat lub błysk) i wyszły bardzo przyzwoicie. Żadnych żałosnych kosztów otwierania sesji itp..

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A ja tego typu odbitki robilem internetowo bo taniej.

20x30 - 5zl - http://www.fotonet.info
    30x45 - 8zl - http://canon-board.info/showthread.php?t=8958

Jakosc w obu przypadkach bardzo zadowalajaca pod warunkiem odpowiedniego przygotowania zdjec.

Dopiero zaczyna Awatar dies
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

sprobuj w fotomie na polwiejskiej vis a vis starego browaru. robilem tam wiele razy odbitki - duzy format rowniez. ceny przystepne ( ale wiecej od 6zl) latwo sie dogadac z obsluga - robia odbitki zgodnie z zaleceniami. aha i nie polecam uzywania ich automatu do duzych tifow nie radzi sobie biedna machina.
    pozdrawiam.

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja obitki A4 mat robie w FOTO-GAJEK na Kramarskiej 1. Za odbitke płace 8 zł (do tego można łatwo uzyskać 10% rabatu. Wystarczy tylko przy płaceniu powiedzieć, że z rabatem Podobno są jakieś karty rabatowe, ale nikt ich nie sprawdza). Cena nie jest może okazyjna, ale jest to punkt dla mnie sprawdzony, a tej wielkości odbitek nie wykonuje zbyt często. Kilka dni temu odebrałem kolejne cztery sztuki i ponownie bez żadnych problemów. Wieksze odbitki chyba też robią, ale nigdy nie potrzebowałem takich.

Pozdrawiam!
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Uprawnienia umieszczania postów