Danielu - szacuneczek... :-)

To mój pierwszy wpis na tym forum. Zaglądałem tu już kilka razy w ciągu ostatnich 4 miesięcy, od kiedy wziąłem do ręki aparat i chyba odkryłem, jak... cholernie piękna i wciągająca jest fotografia. O kosztach nie wspominając ;-). Do tej pory nic jeszcze nie pisałem - pomimo zaawansowanego wieku :-) - jestem na to zdecydowanie zbyt zielony. Ale dziś zajrzałem pierwszy raz do Galerii użytkowników, wszedłem do tego wątku i nie mogę się powstrzymać... :-).

Przypomniałeś mi dzieciństwo, sklejaki :-) i fascynację lotnictwem, która wówczas pozbawiona była takich możliwości oglądania skrzydlatego świata, jakie są teraz. Odkąd zrozumiałem, że do dęblińskiej szkoły nie pójdę ;-), lotnictwo poszło w odstawkę, ale dziś przy okazji Twoich zdjęć zrobiło mi się bardzo przyjemnie. Wiele z nich obejrzałem i jestem zauroczony. Klasa.

Fotki są wspaniałe. To pewnie już wiesz. Chcę w takim razie tylko jeszcze dorzucić, że ten szacuneczek z początku jest zarówno za zdjęcia, jak i za całokształt. Bardzo poważam sobie ludzi, którzy z taką pasją oddają się swoim zainteresowaniom i są w "swoim fachu" tacy dobrzy. Gratulacje i powodzenia we wszelkich kolejnych przedsięwzięciach...

Pozdrawiam serdecznie :-)