Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1316

Wątek: [muflon]

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Hmm, co do Opery, to testowałem u siebie (9.20 build 638, Linux) i poza żenująco wolnym interpreterem JS ;-) to większych problemów nie było. Mniej więcej podobnie chyba pisał Naczelny Operowiec IRCa

A to okienko fullscreen to Wam wyskakuje takie "gołe", bez paska adresu, back/forward itp? Bo jeśli tak, to hmm.. "tak ma być" ;-) trzeba wcisnąć F11. Nie znalazłem sposobu na zrobienie "prawdziwego" fullscreena z czystego JS Jakby ktoś miał podpowiedzi, to byłbym wdzięczny. A opisu przycisku nie ma i nie będzie To tak specjalnie, jak nie wiadomo o co chodzi, to każdy kliknie, z ciekawości... i o to chodzi To decyzja mniej więcej tego samego typu jak brak thumbnaili i możliwości przeskakiwania w slideshow - jak user dostanie co kilka sekund po oczach jakimś w miarę fajnym zdjęciem, to nie będzie miał czasu na myślenie "zamknąć czy nie". Analiza logów to potwierdza ;-)

Fotek jest dużo, za dużo, w "archive" ;-) To mi się właśnie trochę nie podoba, myślę nad przerobieniem tego na kilka mniejszych tematycznych działów (oldtimers, warbirds, teamy itp.), ale chwilowo nie mam tzw. "koncepcji wizualnej".

Aha, i zawsze jak coś "nie tego", to piszcie jaka przeglądarka/system!
    Ostatnio edytowane przez muflon ; 16-06-2007 o 08:16

Uprawnienia umieszczania postów