Strona 77 z 132 PierwszyPierwszy ... 2767757677787987127 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 761 do 770 z 1316

Wątek: [muflon]

Początki nałogu Awatar 2marekm
    Miasto
    Słupsk

Domyślnie

O.K. wszystko w porzadku, pokaz w dwóch wersjach ściągnięty.W pracy na ściszonych głośnikach oglądnełem wiele razy. W domu "gruchnę"z całą mocą.W miarę ilości oglądnięć podoba mi się coraz bardziej.Naturalnie można by poprawić co nieco, ale tak można w nieskonczoność.Sam zrobiłem tym programem pokaz z wycieczki i wiem dobrze jak trudno zdecydować się na wersję finalną. Jeszcze raz moje gratulacje za dobrą robotę.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Ha, no i wychodzi że Vitez miał rację z tym "talked about"
    Disclaimer (zeby nie bylo ze kradne cytaty ):
    Cytat pochodzi z Civ IV. Przy wynalezieniu technologii zawsze sa cytaty... ten to bodajze wynalazek "Mass Media" , niestety autora teraz nie sprawdze.

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Ale i tak to nie jest "na zawsze"... chyba już nawet gdzieś pisałem dlaczego - gdybym to położył na home.pl, to jakby mnie google zindeksowały - limit transferu robi
    Ostatecznie na jakis publiczny share mozesz wrzucic i odswiezac co jakis czas (rapidshare, megaupload, speedyshare, i dziesiatki innych). A moze youtube ?

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

O wlasnie, jest jeszcze na youtube Ale z jakoscia bida bida bida... wlasciwie powinienem usunac bo to jest kurde antyreklama ;-) http://www.youtube.com/watch?v=ODkd_RpzkU8

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

Muflon wystaw swojego RIATa tutaj: http://blog.di.com.pl/post/15838,1.html, to nie dość że ludzie go sobie obejrzą to jeszcze zarobisz )))

Miasto
    Zürich

Domyślnie

To tak znowu dla odwrócenia uwagi ;-)

Oj chyba coś skopało się przy kompresji na imageshacka... :( jakby co, to te same fotki w nieco większej rozdzielczości są na francuskim forum.

Coś już napisał Awatar fotosc
    Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

nr cos zapomniales wszystkie sa fajne , ale ostatnie super a innych Ci nie bede mowil , bo liczyc mi sie nie chce ide i ja cos extrawsadze

Dopiero zaczyna Awatar air2air.net
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jak robisz panning, to tym bardziej powinienes przy samolotach ze smiglami. Inaczej w tych smiglowych wyglada to wyjatkowo nieladnie gdy wszystkie lopaty masz tak zamrozone jak na modelu powieszonym pod sufitem.
    Biorac pod uwage Twoje wczesniejsze foty, to tutaj panuje marazm.
    Jednak airshow daje wiecej mozliwosci.
    Ostatnio edytowane przez air2air.net ; 01-08-2007 o 11:17

Bywalec Awatar orte
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Muflon jak chcesz to wrzucę slideshow_riat_1024.avi na swoje konto na Rapidshare (płatne)
    to na prawie rok bedziesz miał z głowy, nie usuną dopóki będzie opłacone.
    Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
    10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez orte Zobacz posta
    Muflon jak chcesz to wrzucę slideshow_riat_1024.avi na swoje konto na Rapidshare (płatne) to na prawie rok bedziesz miał z głowy, nie usuną dopóki będzie opłacone.
    Eee, dzięki za chęć pomocy, ale spoko.. ja w zasadzie więcej marudzę niż to warte. W końcu do cholery pracuję w miejscu gdzie archiwizuje i udostępnia się terabajty ;-) To bardziej kwestia tego, że czasem robię porządek i coś tam się omsknie. Póki co jest i będzie... dopóki znowu nie zniknie ;-) a jak zniknie to się znowu wrzuci :-D

BTW. Ja nie lubię rapidshare... jeśli się nie ma konta to ściąganie stamtąd jest upierdliwe trochę.

Bywalec Awatar orte
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

Dlatego miesiąc temu opłaciłem na rok, te 55€ (promocja) jakoś dało się przeżyć
    Zresztą połowa już mi się załadowała, to puszcze ci na PM linka, a ja bedę
    miał dla swoich znajomych, bo leży też u mnie na www i "żre" mi transfer
    Canon 40D + BG-E2 | Canon EOS 100 | EF 50 1.8 Mk I | EF 28-135 IS USM + UV (0) Hoya | EF 70-210 USM
    10GB w CF-kach | Lowepro Stealth Reporter 200 AW Mk I | Olympus C4000Z

Strona 77 z 132 PierwszyPierwszy ... 2767757677787987127 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów