Strona 70 z 132 PierwszyPierwszy ... 2060686970717280120 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 691 do 700 z 1316

Wątek: [muflon]

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Jak na @muflona przystało "strzelił seryjnie"
    Wielkie gratulacje !!!
    Pozdrowienia dla Szanownej małżonki

Bywalec

Domyślnie

Gratulacje!
    Zdjęcia dziecka również są bardzo ładne!

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Taka kompilacja fotek z RIAT zrobiona na zlot szwajcarskich spotterów
    - wersja AVI, 1024x768 (101MB)
    - wersja AVI, 640x480 (42MB)
    - wersja .exe (26MB)
    Dźwięk obowiązkowy... najlepiej głośny

Pliki video są zakodowane w XviD/MP3, kodek na systemy inne-niż-ten-w-którym-nie-ma-problemów-z-filmikami do ściągnięcia gdzieś stąd

Dopisano: Te linki nie są "na zawsze", co jakiś czas muszę robić porządek w miejscu, gdzie to leży. Jeśli ktoś by chciał i nie działa ----> PM.

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

już wiesz jaką opinię mam na ten temat: przekazałem po pokazie przedpremierowym :grin:

Jeszcze raz gratulacje.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Domyślnie

wrrr jak zobaczylem najpierw linki pomyslalem, to co zwykle (znaczy dobrze). jak Kubaman napisal swoja opinie, pomyslalem - jednak sciagne i zobacze.

A teraz, po ogladnieciu nie moglem nie wrocic na CB i napisac tego posta
    Z rzeczy pozytywnych - pisales, ze byloby super, gdybys mogl robic takie zdjecia za kase. I wiesz co? Ta prezentacja to jest chyba najlepszy moment. Patrac na zgranie muzyki ze zdjeciami - wychodzi z Ciebie wyczucie rytmu i takiego hmmm smaczku - coby nie przesadzic Mysle, ze powinienes wyslac to na plycie organizatorom RIAT - wg mnie wysmienity material promocyjny na nastepne imprezy.

Z minusow - jak dla mnie troszeczke za dlugie (ok. 30s), niektore zdjecia maja pamiatki z matrycy (to pryszcz akurat, niedoslownie), ale wiekszym minusem wg mnie sa niektore zblizenia - wychodzi dosc mocne ziarno i brak szczegolow w powiekszeniu i cala prezentacja swietna technicznie nagle troche traci ogolem.

Anyway - gratulacje, naprawde swietny pokaz! Przemawia stukrotnie bardziej, niz seria zdjec na CB czy Twojej stronie.
    Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Też jestem pod wrażeniem. Mobilizuje mnie to do pewnej rzeczy muflon - wiesz o co biega ;-) Tyle, że boję się o $$$ - ale to mój problem.

Swoją drogą zacina mi trochę ten EXE'k. Sprawdzałem na lapie i porządniejszym PC. Z tym, że na tym porządniejszym miałem wrażenie, że muzyka charakteryzuje się drobnym lagiem i nie pokrywa się z efektami prezentacji. Ale to zapewne mój problem. Dokładnie taki sam, jak ten, że te AVI'ki mi w ogóle nie drepcą

Pozdro!

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Obejrzałem sobie najbardziej wypasioną wersję na www.forum.spotter.pl
    Ten filmik po prostu wymiata. Jakość Twoich zdjęć świetnie znam, teraz zazdroszczę znajomości kompa bo sam nie mam pojęcia jak taką prezentację zrobić. REWELACJA zarówno sam pomysł jak i wykonanie (choć u mnie w kilku miejscach delikatnie "przycina" płynność).
    FOTOINKWIZYTOR

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rysiaczek Zobacz posta
    pisales, ze byloby super, gdybys mogl robic takie zdjecia za kase. I wiesz co? Ta prezentacja to jest chyba najlepszy moment. Patrac na zgranie muzyki ze zdjeciami - wychodzi z Ciebie wyczucie rytmu i takiego hmmm smaczku - coby nie przesadzic Mysle, ze powinienes wyslac to na plycie organizatorom RIAT - wg mnie wysmienity material promocyjny na nastepne imprezy.
    Hiehie... tylko najpierw musiałbym ustalić sprawę copyrightu jeśli chodzi o podkład Już dzwonię do prawnika :-D A tak serio, pomysł nie jest w 100% mój, "Thunderstruck" to muzyczka do której lata West Coast Demo Team (w składzie 1xF-15 zresztą ), już od dawna mi to chodziło po głowie.. no i w końcu nadarzyła się okazja przysiąść i w sumie po prostu przelać w guziki to, co miałem już w zasadzie poukładane.

Wiem że jest wolne... też mnie to wkurzało, zwłaszcza że pokazywałem to z laptopa (ale kiepski rzutnik trochę "wyrównał" poziom ;-)). Dlatego właśnie zrobiłem te AVI (a ile się przy tym nagimnastykowałem to moje). Tylko trochę się dziwię, że sporo ludzi narzeka, że się nie otwiera... Znaczy hmm... może tym ze szwajcarskiego forum to się nie dziwię, tam nie ma długiej tradycji divx, mp3, ripowania itp. ;-) ale że na polskich forach ludzie będą mieli problemy z odtworzeniem XVID+MP3, to się nie spodziewałem Czy u Was już też jedyny słuszny format to WMV i WMP9? :neutral:

Jakby co to te aviki powinny pójść pod MPlayerem, nawet pod Windows. Bez żadnych kodeków i innych wynalazków, po prostu z buta

Pełne uzależnienie Awatar mattnick
    Miasto
    Wałbrzych

Domyślnie

u mnie wszystko ok...
    30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
    CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

sładanka rewela, może gdzie niegdzie ziarno ale poza tym REWELA !!!

Strona 70 z 132 PierwszyPierwszy ... 2060686970717280120 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów