Strona 55 z 132 PierwszyPierwszy ... 545535455565765105 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 550 z 1316

Wątek: [muflon]

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Ja gdzieś tak od połowy tego roku (ILA) czuję, że "zaskoczyłem" na właściwe obroty. Czyli wychodzi, że zajęło mi to jakieś dwa lata ;-)
    Czyli w polskich warunkach (malutko rozsadnej jakosci pokazow i sprzetu odpowiedniej klasy na nich ) to co najmniej dwa razy dluzej albo duuuzee (jak na polskie zarobki) naklady finansowe na wyjazdy.
    Ja ostatnio w Radomiu po raz pierwszy dluzej posluchalem odrzutowego pokazu (bo przelot F16 nad Goraszka to zalosna parodia byla a smiglowe to nie to samo) i juz tesknie, ze o duuuuzych odrzutowcach nie wspomne

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Ciąg dalszy nadrabiania fotek z letnich imprez Airshow w Amberieu (Francja), z którego zapamiętałem głównie: barierki, barierki, wszechobecne security podejrzanie łypiące spod oka, podwójne barierki, pas startowy jakiś kilometr od publiczności za drzewami, kiepska pogoda... czy wspomniałem o barierkach? ;-)

No i spore szczęście: z przyczyn technicznych (rozkład jazdy) musiałem uciec z imprezy pół godziny przed końcem. Praktycznie w momencie, gdy dotarłem do dworca, na całą okolicę - w szczególności: na kilkanaście tysięcy ludzi pod gołym niebem - spadła niesamowita ulewa. I dobrze tak żabojadom.... za te barierki

Więcej: http://photosite.pl/aviation/amberieu06/ . Nie jestem z tych fotek do końca zadowolony, jednak kolory nie te

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

4 - standardowe ujecie, ale jednak bardzo mi sie podoba
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Kolejny z serii odgrzewanych kotletów - dni otwarte aeroklubu w Annemasse pod Genewą, gdzieś na początku czerwca :-D Warunki kiepskie, pod słońce, także i fotek jakby mniej

Więcej - http://photosite.pl/aviation/annemasse06

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

muflonie.zdjęcia jak zwykle ciekawe i fajne...
    ale nie to mnie zaintrygowało, tylko to, że strasznie w tym roku się "rozbestwiłeś" ciągle nowe plenerki.moim zdaniem rewelka bo trening czyni mistrza.tylko pozazdrościć...ale niech zgadne pewnie dopiero się rozkręcasz...
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Il fuoco
    strasznie w tym roku się "rozbestwiłeś" ciągle nowe plenerki.moim zdaniem rewelka bo trening czyni mistrza.tylko pozazdrościć...ale niech zgadne pewnie dopiero się rozkręcasz...
    No ba.. grunt to mieć "swoją działkę" i żeby był fun ;-) Ale tak serio, to niestety wręcz przeciwnie. W tym roku faktycznie pojechałem (i ciągle jadę) ostro, ale głównie dlatego, że to ostatnie lato, w którym mogę sobie na taki hardcore pozwolić.

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    W tym roku faktycznie pojechałem (i ciągle jadę) ostro, ale głównie dlatego, że to ostatnie lato, w którym mogę sobie na taki hardcore pozwolić.
    No to gratulacje tato! Chlopiec czy dziewczynka? :grin:

Zdjecia jak zwykle obejrzalem z przyjemnoscia, niezle sie wstrzeliles w to airfoto

Pełne uzależnienie Awatar Nemeo
    Miasto
    Silesia

Domyślnie

Czy to cudo, ma jakieś konkretne, specjalistyczne zastosowanie ?

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeo
    Czy to cudo, ma jakieś konkretne, specjalistyczne zastosowanie ?
    W tej chwili to już niespecjalnie Ale swego czasu była to jeden z najbardziej kojarzonych maszyn - okolice wojny w Wietnamie, The Doors, hippisów... no te klimaty ;-) Używany do wczesnego rozpoznania oraz ogólnie jako wielozadaniowy. Taki trochę Osprey tamtych czasów - również potrafił latać szybko kiedy trzeba i wolno kiedy trzeba (choć nie aż tak jak np. Storch, który potrafi wręcz zawisnąć w powietrzu, albo i polecieć do tyłu).

Był to samolot chyba najbardziej znienawidzony przez partyzantów, bo z reguły jego widok zapowiadał szybki przylot "nieco" cięższej artylerii. Więcej suchych faktów w Wikipedii

No już przecież pisałem... deux garcons ;-)

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

7 i 8 z 23.08 - za ładne uchwycenie. Widać prędkośc i energię w tym ujęciu.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Strona 55 z 132 PierwszyPierwszy ... 545535455565765105 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów