Strona 51 z 132 PierwszyPierwszy ... 41495051525361101 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 501 do 510 z 1316

Wątek: [muflon]

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djtermoz
    Jak rozumiem na zlapanie momentu w ktorym dwa samoloty jakby dotykaja sie skrzydlami (nr 5) zuzyles cala serie.
    Tutaj akurat nie bylo to potrzebne - te samoloty leciały w moją stronę, także prędkość "kątowa" była nieduża. Co innego jakieś szybkie mijania, np. takie - tu się już wali ile wlezie

Początki nałogu Awatar perqsista
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

IMO Zdecydowania najlepsza seria z Twoich ostatnich. Bardzo mi się podoba kilka kadrów. Jak wstawiłeś tę pierwszą szeroką fotkę, to wiem czego mi brakowało w Twoich poprzednich relacjach-zawsze takie zdjęcie dobrze pokazuje rzeczy oczywiste dla kogoś, kto był na imprezie, a zupełnie rozjaśnia sytuację dla osoby która widzi tylko zdjęcia. W ogóle jakieś takie świeższe spojrzenie szczególnie w zdjeciach: 1,5,9 i jeszcze kilku(nie umiem liczyć nieponumerowanych zdjęć więcej niż do 10 ) W każdym razie ten startujący R-094 wymiata. Na kilku zdjęciach bardzo dużo szarości i mdły kontrast - tu zwalam na suszę i obróbkę

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cieszę się że się (w końcu) podoba :-D Z tymi kadrami to jest taki mały problem.. Jeśli się akurat nie ma jakichś specjalnych dojść, to z reguły trzeba raczej pilnować miejsca przy płocie i nie ma czasu na szukanie szerokich planów. Tu akurat siedziałem sobie jak lord na wieży kontrolnej, słońce, dookoła góry jak marzenie.. żal było nie pstryknąć Ale chyba w końcu rozumiem o co Ci chodzi, rzeczywiście taka fotka sporo dodaje.

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Przylacze sie do perqsisty - ta ostatnia seria jest super. Tlo i kadry rewelacyjne ... niektore z tych zdjec wygladaja jakby samolot naprawde bral udzial w jakies batalii.
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Niestety koledzy z ircowego TWA nie dali sie namowic na dopisanie trzech postow do watku, zeby zaczac nowa strone :-P takze zrobilo sie dosc "ciezko" jesli chodzi o megabajty...
    Zalezy ile kto ma postow na strone ustawionych w profilu .

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Z tymi kadrami to jest taki mały problem.. Jeśli się akurat nie ma jakichś specjalnych dojść, to z reguły trzeba raczej pilnować miejsca przy płocie i nie ma czasu na szukanie szerokich planów. Tu akurat siedziałem sobie jak lord na wieży kontrolnej, słońce, dookoła góry jak marzenie.. żal było nie pstryknąć Ale chyba w końcu rozumiem o co Ci chodzi, rzeczywiście taka fotka sporo dodaje.
    Moznaby sprobowac asystenta/tke wyslac w poszukiwaniu szerokiego planu, samemu kampiac miejsce przy plocie 8) .

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Kolejne "kilkanascie co lepszych":

... a reszta w standardowym miejscu: http://photosite.pl/aviation/riat06/. Nawet nie pytajcie ile Wiem, ze to glupota, ale to silniejsze ode mnie

Coś już napisał Awatar Eddie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Obejrzałem dwie ostatnie serie i kopara mi opadła do ziemi. Zdjęcia po prostu powalają, niesamowicie dynamiczne wyszły. Zdarzyło Ci się w ostatniej serii kilka, które wyglądają na dziwnie pocięte, ale większość ogląda się ze zwisem szczęki

Domyślnie

Za Eddie-m, az miło popatrzec
    Pozdr
    rafał gawełda

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ptaku
    Za Eddie-m, az miło popatrzec
    Nieśmiało nadmieniam że większość to prawie-pełne klatki (max. 1/3 cropa) i to całkiem ostre ;-) Tylko niestety nad kolorami w RAW jeszcze do końca nie panuję...

Strona 51 z 132 PierwszyPierwszy ... 41495051525361101 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów