Tutaj akurat nie bylo to potrzebne - te samoloty leciały w moją stronę, także prędkość "kątowa" była nieduża. Co innego jakieś szybkie mijania, np. takie - tu się już wali ile wlezieZamieszczone przez djtermoz
![]()
Tutaj akurat nie bylo to potrzebne - te samoloty leciały w moją stronę, także prędkość "kątowa" była nieduża. Co innego jakieś szybkie mijania, np. takie - tu się już wali ile wlezieZamieszczone przez djtermoz
![]()
IMO Zdecydowania najlepsza seria z Twoich ostatnich. Bardzo mi się podoba kilka kadrów. Jak wstawiłeś tę pierwszą szeroką fotkę, to wiem czego mi brakowało w Twoich poprzednich relacjach-zawsze takie zdjęcie dobrze pokazuje rzeczy oczywiste dla kogoś, kto był na imprezie, a zupełnie rozjaśnia sytuację dla osoby która widzi tylko zdjęcia. W ogóle jakieś takie świeższe spojrzenieszczególnie w zdjeciach: 1,5,9 i jeszcze kilku(nie umiem liczyć nieponumerowanych zdjęć więcej niż do 10
) W każdym razie ten startujący R-094 wymiata. Na kilku zdjęciach bardzo dużo szarości i mdły kontrast - tu zwalam na suszę i obróbkę
![]()
Cieszę się że się (w końcu) podoba :-D Z tymi kadrami to jest taki mały problem.. Jeśli się akurat nie ma jakichś specjalnych dojść, to z reguły trzeba raczej pilnować miejsca przy płocie i nie ma czasu na szukanie szerokich planów. Tu akurat siedziałem sobie jak lord na wieży kontrolnej, słońce, dookoła góry jak marzenie.. żal było nie pstryknąćAle chyba w końcu rozumiem o co Ci chodzi, rzeczywiście taka fotka sporo dodaje.
Przylacze sie do perqsisty - ta ostatnia seria jest super. Tlo i kadry rewelacyjne ... niektore z tych zdjec wygladaja jakby samolot naprawde bral udzial w jakies batalii.
http://www.bykom-stop.avx.pl/
Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296
Zalezy ile kto ma postow na strone ustawionych w profiluZamieszczone przez muflon
.
Moznaby sprobowac asystenta/tke wyslac w poszukiwaniu szerokiego planu, samemu kampiac miejsce przy plocie 8) .Zamieszczone przez muflon
Obejrzałem dwie ostatnie serie i kopara mi opadła do ziemi. Zdjęcia po prostu powalają, niesamowicie dynamiczne wyszły. Zdarzyło Ci się w ostatniej serii kilka, które wyglądają na dziwnie pocięte, ale większość ogląda się ze zwisem szczęki![]()
Za Eddie-m, az miło popatrzec
Pozdr
rafał gawełda
Nieśmiało nadmieniam że większość to prawie-pełne klatki (max. 1/3 cropa)Zamieszczone przez Ptaku
i to całkiem ostre ;-) Tylko niestety nad kolorami w RAW jeszcze do końca nie panuję...