Strona 50 z 132 PierwszyPierwszy ... 40484950515260100 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 491 do 500 z 1316

Wątek: [muflon]

Bywalec Awatar pyciu
    Miasto
    Pawłówek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Ja się nie boję, bo wiem Po prostu będę miał co robić w długie jesienno/zimowe wieczory
    Hihi ... nie wątpie, nie wątpie ;-)
    Oby Ci czasu na fotki starczyło

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Nie ciesz się za szybko, to w ramach wyjątku, bo i sprzęt wyjątkowy (i w wyjątkowych ilościach :-P).
    "szacuneczek" :-)
    A jak te wszystkie zabawki rozpoznałeś? Był jakiś folderek dołączany do wejściowki czy raczej szperanie po sieci ?

pzdr.
    Canon 30D | EF-S 18-55/3.5-5.6 | EF 70-210/3.5-4.5 | EF 50/1.8 | EF 100/2.8 | EF 24-105/4.0 IS | Metz 54-MZ4
    album-foto.pl | plfoto

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

przepiękne zdjęcia, jak dla mnie pełna rewelacja. Szczególnie podobają mi się doskonale chwycone detale, w postaci refleksów na powierzchni skrzydeł, kadłubów, super jakość w detalach.

Z tych prezentowanych tutaj nie podoba mi się jedynie to z trójką błękitnycg w locie - za dużo bałaganu, i ostatnie, choć ciekawe, to jednak do serii nie przystaje.

Acha, i jak na moje bardzo niewprawne oko nie ma żadnej mgiełki, zafarbu ani nic z tych rzeczy. Jest czysto
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Kilka fotek ze zlotu oldtimerów niedaleko Fribourga (CH). Niestety mogłem tam wpaść tylko przejazdem z rana, bo po południu gnałem na GENA Festival (fotki 1-2 strony wcześniej)... także w sumie tych oldtimerów to jakoś tak niewiele wyszło Ale sama impreza fajna - chyba jedyne miejsce, gdzie wszystkie te zabytki stawiane są normalnie, "między ludzi" - bez żadnych barierek etc. I co dziwne, wychodzą z tego cało!

I mała kraksa tuż zanim uciekłem - na szczęście nikomu nic się nie stało, a piloci to mieli jakieś takie w sumie niezbyt smutne miny ;-)

Więcej: http://photosite.pl/aviation/ecuvillens06/

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Te są dobre, ale IMHO słabsze od poprzedniej prezentacji. Co się stało na ostatniej fotce?
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    Te są dobre, ale IMHO słabsze od poprzedniej prezentacji.
    Tyle, ze to zupelnie nie ma co porownywac Tam spedzilem dwa dni, od rana do wieczora, w dobrych warunkach - a tu bylem wlasciwie dwie godzinki przejazdem i pstryknalem "co sie dalo"
    Cytat Zamieszczone przez Kubaman
    Co się stało na ostatniej fotce?
    Przednie kolo przy ladowaniu obrocilo sie kilka razy wokol wlasnej osi, a potem cala konstrukcja zrobila "pstryk" i samolot polecial na leb, lamiac przy okazji jeszcze smiglo. Bywa

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Kolejna impreza, kolejne fotki do obrobienia poza kolejką.. a na dysku cierpliwie czeka RIAT, Leeuwarden i parę innych :-/

Raron Flugtage - mała impreza w malowniczo położonej dolinie szwajcarskiego kantonu Valais.

Najpierw coś specjalnie dla miłośników szerokich kadrów :-)

Oraz trochę zagęszczony obraz sytuacji:

A dalej już standardowa rzeźnia :-) Obrazki jak zwykle skompresowane "nieco" mocniej, na WWW powinno być lepiej.

Niestety koledzy z ircowego TWA nie dali sie namowic na dopisanie trzech postow do watku, zeby zaczac nowa strone :-P takze zrobilo sie dosc "ciezko" jesli chodzi o megabajty... :( Ale bywalców tego wątku (jeśli jeszcze są) to chyba już nie dziwi ;-)

Jeszcze więcej: http://photosite.pl/aviation/raron06/

Początki nałogu Awatar Diego
    Miasto
    Madrid

Domyślnie

Ostatnie mogłoby zawisnąć na mojej scianie świetne zdięcia Muflon.

Bywalec Awatar Costus
    Miasto
    Zielona Góra

Domyślnie

Jak zwykle muflon - świetne zdjęcia i (bazując na pierwszym zdjeciu) piekna sceneria. Już aż się nie mogę doczekac wyjazdu za kilka tygodni do Szwajcarii :-P
    ...kto w sercu nosi zieloną gałązkę, może być pewny,
    że wcześniej czy później siądzie na niej ptak śpiewający...

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Swietne fotki! Szczegolnie 5, 10, 15. Jak rozumiem na zlapanie momentu w ktorym dwa samoloty jakby dotykaja sie skrzydlami (nr 5) zuzyles cala serie.
    Ostatnie bardzo fajne. Ogolnie dobra robota.

Strona 50 z 132 PierwszyPierwszy ... 40484950515260100 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów