Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
Mariusz Adamski to specyficzny facet, troszkę o nim słyszałem.
No pieknie.... ja tez wiele rzeczy słyczałem tu i tam, np ze Marantz to sprzet Hi Fi specyficzny jakosc nie mylic z dobra....człowieku opamietaj sie..byłes czegos swiadkiem, wiesz o czyms o czym My nie wiemy...wal prosto z mostu...ze słyczenia to ja tez znam, Prezydenta Kaczyńskiego i wiesz co CI powiem, duzo złego o nim moge napisac.....bo słyszałem w radio.

Ty Muflon nie zadzwonisz do generała i nie powiesz że to Ty MUSISZ lecieć a nie jakiś pilot na trening, bo Ty nie polecisz maszyną bojową. On ma takie możliwości.
Jeszcze lepiej...GRATULACJE, ........no tak ten kto ma mozliwosc to pewnie jakis inny...bo przeciez normalny człowiek nie zadzwoni do generała. Czy to źle ze człowiek ma wieksze mozliwosci ? Same do niego nie przyszły, wykonywał wiele działan, starał sie, poznawał ludzi, działał...chciał i ma takie mozliwosci. Pewnie lepiej połozyc głowe na parapecie i dumac czy przypadkiem sasiad nie ukradł pieniedzy na ten nowy samochód którym własnie podjechał.

Adamski podobno bardzo nie lubi konkurencji na swoim podwórku, widać dał tego przykład.
Masz CI los ...mówił Ci to, czy moze znowu gdzies słyszałes/czyłałes, wyeliminował Cię nieuczciwie z walki o prym najlepszego fotografa lotniczego ? , baaaa, moze zabronił jednemu z generałów decydentów odbierac Twoich telefonów......nie byc taki tajemniczy poznajmy wszyscy prawde.

widać dał tego przykład.
......piszac na jednym z for ze kadrowanie, i nadmierna zabawa PS-em to dla niego nie fotografia!!!!!!!!????????. Ja tez tak pisze o innych fotografach przyrody......ciekawe czy o mnie tez cos SŁYSZAŁES ?

Przepraszam nie mogłem sie opanowac, a jeśli Muflon wywali watek to wcale mnie to nie zdziwi, tez bym tak uczynił.

Bez urazy
Rafał Gawełda