Akurat ta ostatnia sesja zdjęciowa jak na Ciebie Muflon i Twoje kadry to jest taka sobie. Wiem że umiesz lepiej i tamte foty mnie strasznie kręcą.
Mariusz Adamski to specyficzny facet, troszkę o nim słyszałem. Ty Muflon nie zadzwonisz do generała i nie powiesz że to Ty MUSISZ lecieć a nie jakiś pilot na trening, bo Ty nie polecisz maszyną bojową. On ma takie możliwości. Robi super foty z powietrza, z lotniskowców itd., ale po prostu ma dostęp do tych maszyn czy wstęp na pas w czasie startów czy niskich przelotów. Nas tam nikt nie wpuści (choć blisko pasa sam miałem okazję stanąć to na sam beton wejść nie mogłem). Jeżeli mam być szczery to zdjęcia z pozycji spottera wychodzą Ci Muflon lepiej niż Adamskiemu i to on raczej powinien Ciebie podpatrywać bo strzelasz niesłychanie ciekawe kadry. A sprzęt macie w zasadzie identyczny, więc zostają tylko umiejętności.
Nie czytałem wypowiedzi na oPh. Adamski podobno bardzo nie lubi konkurencji na swoim podwórku, widać dał tego przykład. To tylko świadczy o tym, że robisz Muflon bardzo dobre foty więc jego pisaniną się nie przejmuj. W zdjęciach z poziomu ziemi to staram się uczyć bardziej od Ciebie niż od niego. Tutaj zwyczajnie jesteś lepszy. Wiesz, że bywam szczery i taka jest też ta wypowiedź.
A na ocenę jego albumu z ciekawością poczekam, może nawet kupię.![]()