11 swietne swiatlo ma , pilota rowniez dobrze widacale 5 tu nie pasuje
11 swietne swiatlo ma , pilota rowniez dobrze widacale 5 tu nie pasuje
No i na koniec: Bex'07. Ideologicznie miało być pięknie - my (lokalne forum spotterskie) dajemy organizatorom zdjęcia do materiałów przed imprezą jak i po, oni nam - full access. A wyszło... no, bez wchodzenia w szczegóły, czuję się wy**chany :-< i nie jestem w tym bólu sam :(
Najważniejszy plus tej imprezy: udało mi się w końcu zmusić ludzi do zorganizowania wspólnej wystawy :) kilka fotek z niej jest tu.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Więcej w wiadomych miejscach ;)
mnie fotki powalily na ziemie - powinienes uczcic tą wystawe na 100 strone twojego watku![]()
Regulamin pkt 8
:-D hej muflon jesteś podobnie jak fotosc-Sylwek specem od ptaszków tyle że troszkę cięższych:-D
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
Czy to jest zwykły dzień w Meiringen czy akurat były jakieś pokazy / ćwiczenia / whatever ?
I tak i nie - to były tak naprawdę loty w ramach "cours de repetition" (kilka razy do roku się to powtarza), do tego jeszcze nie skończyła się całkowicie akcja ochrony powietrznej szczytu w Davos. Ale normalnie też trochę jest, tak powiedzmy połowa tego.
Tylko trzeba uważać na kalendarzJa się naciąłem na mój nędzny niemiecki - znalazłem PDFa na stronie armii, coś tam wyczytałem no i pojechałem. Najpierw w poniedziałek, stanąłem sobie kulturalnie koło płota i czekam... a tu cisza... aż w końcu zatrzymała się jakaś ciężarówka i jakiś facet zaczął do mnie machać rękami. Po minucie zrozumiałem "keine Flieger Heute"
"Morgen kommen"
![]()
Cóż.. Mistrzostwo świata. Niewiarygodne.
Pozdrawiam
Slick
Jak dla mnie #1 wymiata
Hmm... aż dziwne że się jeszcze tu nie pochwaliłemZaliczona pierwsza okładka :-D i cover story na 4 strony, w krajowym "organie" małego lotnictwa :-D
część 1
część 2
O ile wybór zdjęć do środka i, w szczególności, ich przygotowanie do druku mi się średnio podoba (dlatego nie dałem thumba), to z okładki jestem super zadowolony :-D :-D :-D