rzeczywiscie,niektore swietne. ale niektore az ciezko ogladac,tak ciasne,poza tym te ramki jakies takies... zmien nicka z muflona na crop.
rzeczywiscie,niektore swietne. ale niektore az ciezko ogladac,tak ciasne,poza tym te ramki jakies takies... zmien nicka z muflona na crop.
początek (poza krajobrazem) słabszy niż zwykle
druga seria dużo fajniejsza, dwie czy trzy fotki podobają się niezwykle.
Grrr... tak, wiem, znowu nie ponumerowałem i musicie liczyć na palcach ;-) Chciałem przeedytować, ale za późno się zorientowałem i było po ptakach. Kuba? ;-)
już jest
Brak mi słów. Potrafisz Muflon bardzo mi pochlebić komentarzem pod moimi zdjęciami, ale ja pod twoimi nie potrafię. Dlaczego? Bo poprostu, szczęka ląduje na podłodze i brak mi słów... Fin.
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
Zaczątek portfolio: link
A ja skrytykuję numer 20
A poza tym- bardzo fajne.
dla mnie wszystkie sa ciekawe , ale te z efektami nadzwyczaj przyciagaja uwage![]()