Obydwa B1 (i stary i nowy) naj... Lancer dolaczyl do grona moich faworytek chyba(obok F-14
, B-747 i Mi-24... wiem dziwny mam gust i nie potrafie wytlumaczyc czemu akurat dany model latadla szczegolnie wpadl mi w oko).
Uprzedzam ze Lancera zgarniam na tapetke (moze sie kiedys wlasnej fotki dorobie).
muflon ale wymiatacz z ciebie
Dwie seryjki z Axalpu. W tym roku wyjątkowo "lightowo" - tylko jeden dzień, w towarzystwie ekipy z forum Nikona ;-), do tego trafiłem pechowo, bo połowa pokazu była odwołana z powodu załamującej się pogody :( No ale jak się nie ma co się lubi, to się robi co się ma ;-)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Całość na http://photosite.pl/aviation/axalp07/ i może niedługo gdzieś na nowej stronie... jak tylko w końcu zdecyduję się na jej ostateczny kształt ;-)
Pierwsze dwie fotki - boshhhh, Muflon został ahtystą! Na szczęście - F-5(?) na kolejnych uratowały Ci reputację![]()
EOS - conditio sine Kwanon...
generalnie to ciężko cokolwiek konstruktywnego napisać boś Pan nie ponumerował fotekale 9-ta i ostatnia mnie zabiła !!!
gratulacje!! pozostałe takie trochę nudnawe, ciasne kadry mało "narracji autorskiej" no może jeszcze 15-stka coś w sobie ma
pozdrawiam
ostatnia seria odstaje od reszty jakościowo, mocno odstaje. Ale te fotki są takie ....hmmm ahtystyczne! - przepraszam!Mocno na plus. Muflon, jak nie ma warunków to się w artystę zamieniasz - i to wcale gorzej nie wychodzi
![]()
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...
znowu cropowałeś ? myślisz, że jak ahtystycznie to już nie ma to znaczenia?
9,12,13,26 i 30 - IMHO najciekawsze![]()