Ładne muflon, ale troche zaszumione niektóre![]()
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
bardzo przyjemne, choć nie wszystkie są na równym poziomie. Świetna kolorystyka. Szumy są OK![]()
kurrr prawie ahtystyczne.. nic tylko dac do b/w i zblurrowac.
staczasz sie muflon...
![]()
To idąc za ciosem... Magic Pencil Flying Day. Taka tam malutka, pół-prywatna impreza, no ale skoro coś lata, 10 minut samochodem ode mnie, to opstrykać trzeba:
Bardzo podobają mi się te airfotki-niektóre są naprawdę świetne.
A na swojej stronce też nieźle wymiatasz.Jest co oglądać.Gratulacje!
Ostatnio edytowane przez Rafał32 ; 01-07-2007 o 10:59
Aparat Foto
HA, muflon, wczoraj to odnotowałem
Tak nieco z innej beczki, bo i tak właśnie planowałem napisać. Pokazane wczoraj zdjęcia lotnicze jak zwykle są fajne i jak zwykle mi się podobają. Ale z opinią wolałem poczekać do dzisiaj, aby na własnej skórze odczuć jak to jest i wtedy mieć nieco właściwsze podejście. Byłem dzisiaj na pokazach lotniczych u nas w Krakowie.
Muflon, muszę to z zazdrością przyznać (któryś tam raz), że jesteś specjalistą fotografii lotniczej. Świetna robota, niezwykle trudne ujęcia, perfekcyjne operowanie GO, panningiem, kadrowaniem. Poza dobrym produktem ostatecznym kawał fantastycznej roboty na najwyższym poziomie. Szacun
P.S> 7 jest najlepsza
Tez mi sie podobaja , co do kadrowania to wszystkie jakos tak ciete z prawa, choc przy samolotach nie trzeba chyba za wiele udziwniac...Ekspertem nie jestem.
Bardzo ladne.