A mnie jednak wkurza, że nie mogę sobie dłużej popatrzeć na poprzednie..
Opera/9.21 pl na Windows Vista Home Basic pl
Nie działa fullscreen z przycisku (z F11 działa) przy wczystwaniu np. archichive pojawia się na moment niebieska lista..
W IE7 z visty podobie - po wciśnięciu przycisku nie robi się prawdziwy fullscreen tylko znika np. belka z kartami a zostaje pasek adresu a z F11 działa, przy przeładowaniu też pojawia się niebieska lista
Pozdr
Artur
Ostatnio edytowane przez arturs ; 16-06-2007 o 12:27
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
No właśnie, co to za niebieska lista miga po lewej? Nie można tego zatrzymać. Stronka trochę nietypowa, muszę się oswoić (ja chyba konserwatysta jestem). Zdjęcia dobrze wiesz jakie masz i co o nich sądzę
System XP z najnowszymi modyfiklacjami, Opera też najnowsza.
FOTOINKWIZYTOR
Hmm, no co do "niebieskiej listy" to miało być w ramach przyjazności dla Google i ludzi z wyłączonym JS. Idea jest taka, żeby przy nieaktywnych skryptach strona ciągle dała się oglądać (sprawdzałem pod lynxem - działa ;-)) - zresztą zobaczcie w źródło ;-) Ale jak widać muszę z tym jeszcze pokombinowaćW najgorszym wypadku mogę zrobić display:none na głównym DIV, ale wtedy ludzie z wyłączonym JS ale aktywnym CSS zobaczą figę.
Adamek: możeszNajedź myszką na obrazek i spójrz w pasek statusu
To był również request z IRCa.
Na szybkość fade-in niestety nic nie poradzęZachciało mi się robić "koszernie"... trzeba było walnąć "stronę" we flashu jak wszyscy, nie byłoby takich problemów ;-)
Zdjęcia bardzo dobre, ale mała prośba - obejrzałem je z dużą uwagą i zaciekawieniam i bardzo brakuje mi objasnienia co to za samoloty? Niektóre są mi znane ale większość nie, myślę, że byłoby to dobre uzupełnienie. Canon 10D trzyma się świetnie.
swnw
muflon, tę wersję galerii też udostępniasz?
właśnie szukam jakiegoś taniego upgrade'u, bo poprzednia wersja zaczyna mi nie wystarczać.
Muflon gorąco polecam ci Adobe Flash CS3 Professional (v9) zmontowałem w nim swoją stronęcała prostota polega na tym że spokojnie możesz cały layout zmontować w Ps-ie (czy tam w Gimpie, nie wiem co używasz) a potem puścić to w "ruch" we Flashu, Flash jest tak prosty że czterolatek może dać sobie z nim radę trza mieć tylko trochę wyobraźni... ja nie mam żadnej wiedzy na temat HTML tudzież Java i nie mam bladego pojęcia co chciałeś powiedzieć pisząc:
"... none na głównym DIV, ale wtedy ludzie z wyłączonym JS ale aktywnym CSS zobaczą figę. "
pzdr
ps dopracuj trochę tex w BIO i w COPYright bo brzmi trochę "bookish" no chyba żę ...you just don't care![]()
Chyba przesada. Copypaste z lewego dolnego rogu do google czy Wikipedii nie jest az tak bolesny i dlugotrwaly.[/QUOTE]
To była uwaga do autora, ufam, że da sobie rade sam z odpowiedzią albo nie odpowie.
swnw