Strona 84 z 132 PierwszyPierwszy ... 3474828384858694 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 831 do 840 z 1316

Wątek: [muflon]

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

A mnie jednak wkurza, że nie mogę sobie dłużej popatrzeć na poprzednie..
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Opera/9.21 pl na Windows Vista Home Basic pl
    Nie działa fullscreen z przycisku (z F11 działa) przy wczystwaniu np. archichive pojawia się na moment niebieska lista..
    W IE7 z visty podobie - po wciśnięciu przycisku nie robi się prawdziwy fullscreen tylko znika np. belka z kartami a zostaje pasek adresu a z F11 działa, przy przeładowaniu też pojawia się niebieska lista

Pozdr
    Artur
    Ostatnio edytowane przez arturs ; 16-06-2007 o 12:27
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

No właśnie, co to za niebieska lista miga po lewej? Nie można tego zatrzymać. Stronka trochę nietypowa, muszę się oswoić (ja chyba konserwatysta jestem). Zdjęcia dobrze wiesz jakie masz i co o nich sądzę
    System XP z najnowszymi modyfiklacjami, Opera też najnowsza.
    FOTOINKWIZYTOR

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Hmm, no co do "niebieskiej listy" to miało być w ramach przyjazności dla Google i ludzi z wyłączonym JS. Idea jest taka, żeby przy nieaktywnych skryptach strona ciągle dała się oglądać (sprawdzałem pod lynxem - działa ;-)) - zresztą zobaczcie w źródło ;-) Ale jak widać muszę z tym jeszcze pokombinować W najgorszym wypadku mogę zrobić display:none na głównym DIV, ale wtedy ludzie z wyłączonym JS ale aktywnym CSS zobaczą figę.

Adamek: możesz Najedź myszką na obrazek i spójrz w pasek statusu To był również request z IRCa.

Na szybkość fade-in niestety nic nie poradzę Zachciało mi się robić "koszernie"... trzeba było walnąć "stronę" we flashu jak wszyscy, nie byłoby takich problemów ;-)

Początki nałogu

Domyślnie

Zdjęcia bardzo dobre, ale mała prośba - obejrzałem je z dużą uwagą i zaciekawieniam i bardzo brakuje mi objasnienia co to za samoloty? Niektóre są mi znane ale większość nie, myślę, że byłoby to dobre uzupełnienie. Canon 10D trzyma się świetnie.

swnw

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

"przesyłanie danych z danielrychcik.com"

dobra, w ie jest już ok.
    A jak obejrzeć poprzednią i nie przejeżdżać całego pokazu?
    bo ja to lubię slideshow jak chce obejrzeć slideshow - a nei na stronie www.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Hmm, no co do "niebieskiej listy" to miało być w ramach przyjazności dla Google i ludzi z wyłączonym JS. Idea jest taka, żeby przy nieaktywnych skryptach strona ciągle dała się oglądać (sprawdzałem pod lynxem - działa ;-)) - zresztą zobaczcie w źródło ;-)
    Dziala calkie znosnie na FX z NoScript. Ale wlaczylem i wygodniej sie tak oglada.

Cytat Zamieszczone przez swnw Zobacz posta
    Zdjęcia bardzo dobre, ale mała prośba - obejrzałem je z dużą uwagą i zaciekawieniam i bardzo brakuje mi objasnienia co to za samoloty?
    Chyba przesada. Copypaste z lewego dolnego rogu do google czy Wikipedii nie jest az tak bolesny i dlugotrwaly.

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

muflon, tę wersję galerii też udostępniasz?
    właśnie szukam jakiegoś taniego upgrade'u, bo poprzednia wersja zaczyna mi nie wystarczać.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Muflon gorąco polecam ci Adobe Flash CS3 Professional (v9) zmontowałem w nim swoją stronę cała prostota polega na tym że spokojnie możesz cały layout zmontować w Ps-ie (czy tam w Gimpie, nie wiem co używasz) a potem puścić to w "ruch" we Flashu, Flash jest tak prosty że czterolatek może dać sobie z nim radę trza mieć tylko trochę wyobraźni... ja nie mam żadnej wiedzy na temat HTML tudzież Java i nie mam bladego pojęcia co chciałeś powiedzieć pisząc:
    "... none na głównym DIV, ale wtedy ludzie z wyłączonym JS ale aktywnym CSS zobaczą figę. "

pzdr

ps dopracuj trochę tex w BIO i w COPYright bo brzmi trochę "bookish" no chyba żę ...you just don't care

Początki nałogu

Domyślnie

Chyba przesada. Copypaste z lewego dolnego rogu do google czy Wikipedii nie jest az tak bolesny i dlugotrwaly.[/QUOTE]

To była uwaga do autora, ufam, że da sobie rade sam z odpowiedzią albo nie odpowie.

swnw

Strona 84 z 132 PierwszyPierwszy ... 3474828384858694 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów