Nie, skalowane z jakichś 2/3 klatki. Chciałbym mieć takie cropy w takich warunkach![]()
Nie, skalowane z jakichś 2/3 klatki. Chciałbym mieć takie cropy w takich warunkach![]()
Ooo, to niezła jest skala odwzorowania... Ale jakoś brakuje w tym żylety. W żadnym miejscu nie ma ostrości mocnej (chyba, że kiepsko skalowane) Zwłaszcza, jeśli porównać to z zestawem za kilka stów: http://labfiz.uwb.edu.pl/~tomaszg/foto/2004makro
![]()
Rzeczywiscie brak zylety... ja jak cos takiego widze na swoich zdjeciach to odkrecam TC i wylaczam IS a najchetniej mocuje zlom na statywie... a ty co zrobisz?![]()
Wypijam kolejne piwo, żeby mocniej trzymać sprzęt![]()
Od piwa to raczej będą bardziej poruszone te zdjęcia![]()
pozdrawiam
Drgania piwne moga (ale nie musza) znosic drgania 'naturalne' reki ;-)
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Hmm, kładzie się człowiek kulturalnie o północy spac, a tu mu taki świeci jak reflektor
Ostatnio moda na łysych, to i ja dorzucę w miarę swoich skromnych możliwości: 200mm, oczywiście 100% crop i mocne levele:
Czekajcie, niech no ja tylko te 400mm dorwę ;-)
ciągnie ten łysy, każdy chce go mieć a nikt go nie będzie miał :-)