Strona 76 z 132 PierwszyPierwszy ... 2666747576777886126 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 751 do 760 z 1316

Wątek: [muflon]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    Mariusz Adamski to specyficzny facet, troszkę o nim słyszałem.
    No pieknie.... ja tez wiele rzeczy słyczałem tu i tam, np ze Marantz to sprzet Hi Fi specyficzny jakosc nie mylic z dobra....człowieku opamietaj sie..byłes czegos swiadkiem, wiesz o czyms o czym My nie wiemy...wal prosto z mostu...ze słyczenia to ja tez znam, Prezydenta Kaczyńskiego i wiesz co CI powiem, duzo złego o nim moge napisac.....bo słyszałem w radio.

Ty Muflon nie zadzwonisz do generała i nie powiesz że to Ty MUSISZ lecieć a nie jakiś pilot na trening, bo Ty nie polecisz maszyną bojową. On ma takie możliwości.
    Jeszcze lepiej...GRATULACJE, ........no tak ten kto ma mozliwosc to pewnie jakis inny...bo przeciez normalny człowiek nie zadzwoni do generała. Czy to źle ze człowiek ma wieksze mozliwosci ? Same do niego nie przyszły, wykonywał wiele działan, starał sie, poznawał ludzi, działał...chciał i ma takie mozliwosci. Pewnie lepiej połozyc głowe na parapecie i dumac czy przypadkiem sasiad nie ukradł pieniedzy na ten nowy samochód którym własnie podjechał.

Adamski podobno bardzo nie lubi konkurencji na swoim podwórku, widać dał tego przykład.
    Masz CI los ...mówił Ci to, czy moze znowu gdzies słyszałes/czyłałes, wyeliminował Cię nieuczciwie z walki o prym najlepszego fotografa lotniczego ? , baaaa, moze zabronił jednemu z generałów decydentów odbierac Twoich telefonów......nie byc taki tajemniczy poznajmy wszyscy prawde.

widać dał tego przykład.
    ......piszac na jednym z for ze kadrowanie, i nadmierna zabawa PS-em to dla niego nie fotografia!!!!!!!!????????. Ja tez tak pisze o innych fotografach przyrody......ciekawe czy o mnie tez cos SŁYSZAŁES ?

Przepraszam nie mogłem sie opanowac, a jeśli Muflon wywali watek to wcale mnie to nie zdziwi, tez bym tak uczynił.

Bez urazy
    Rafał Gawełda

Pełne uzależnienie Awatar adamek
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

muflon: witamy w Polsce.
    Miłego dnia
    adam jastrzębowski
    cyfra i analog. obiektywy, statyw i monopod
    tu tu

Dopiero zaczyna Awatar air2air.net
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Mariusz Adamski to specyficzny facet, troszkę o nim słyszałem.
    Skoro zostalem juz wezwany do tablicy, to napisz Marantz co slyszales? Sam jestem ciekawy

Ty Muflon nie zadzwonisz do generała i nie powiesz że to Ty MUSISZ lecieć a nie jakiś pilot na trening, bo Ty nie polecisz maszyną bojową. On ma takie możliwości.
    Widac, ze nie masz o tym zielonego pojecia skoro takie farmazony wypisujesz.

Robi super foty z powietrza, z lotniskowców itd., ale po prostu ma dostęp do tych maszyn czy wstęp na pas w czasie startów czy niskich przelotów.
    Wiesz, to znaczy, ze lepiej stac razem w gromadce 1000 spotterow i zrobic takie same zdjecia tak?
    Wtedy na zasadzie pieczarek nikt nie naraza sie na zlosliwe komentarze, bo jak bedzie wystawal, to mu sie lepek utnie.
    Ja uwazam, ze wlasnie o to chodzi, zeby robic inne zdjecia niz wszyscy.
    Tokunadze, Dibbsowi, czy Jayowi Millerowi tez zazdroscisz ukladow, czy tylko wyzywasz sie na mnie, bo masz mnie na swoim podworku, a ja bywam na roznych forach w sieci? hmm?

Jeżeli mam być szczery to zdjęcia z pozycji spottera wychodzą Ci Muflon lepiej niż Adamskiemu
    A to ciekawe na jakiej podstawie? Ja nie robie spotterki, to moze rzeczywiscie masz racje

Nie czytałem wypowiedzi na oPh. Adamski podobno bardzo nie lubi konkurencji na swoim podwórku
    A to myslisz, ze Daniel jest jakas moja konkurencja? Znasz znaczenie tego wyrazu, czy uzywasz slownictwa bez zrozumienia?
    Jest dla mnie taka sama konkurencja w fotografii, jak i w IT. Uzywamy podobnych narzedzi, ale robimy zupelnie inne rzeczy i dla innych odbiorcow. Qmasz?

To ze nie toleruje tego rodzaju obrobki fotografii, to moja sprawa i mam do tego prawo. Niech kazdy robi zdjecia jak chce.
    Ja krytykuje zdjecia, a nie uklady i mozliwosci. Widzisz roznice?

A na ocenę jego albumu z ciekawością poczekam, może nawet kupię.
    Bedzie mi bardzo milo
    Ostatnio edytowane przez air2air.net ; 15-02-2007 o 16:58
    Mariusz Adamski
    http://album.air2air.net
    http://air2air.net

"It's hard to soar with eagles when you're surrounded by turkeys"

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

air2air.net - ty to umiesz sie odniesc do zdjec w cudzych galeriach - takie posty to na PM wysylaj bo tu sie robi powoli offtop na temat air2air.net nie ma to jak autoreklama - moze nam jeszcze troche o sobie opowiesz? ale juz w swoim watku w galeriach???

moze to gdzies wydzielic ?

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac Zobacz posta
    air2air.net - ty to umiesz sie odniesc do zdjec w cudzych galeriach - takie posty to na PM wysylaj bo tu sie robi powoli offtop na temat air2air.net nie ma to jak autoreklama - moze nam jeszcze troche o sobie opowiesz? ale juz w swoim watku w galeriach???

moze to gdzies wydzielic ?

REMEMBER - IT'S BETTER TO BE A HAS-BEEN THAN A NEVER-WAS...
    Mariusz Adamski

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

The worse thing than being talked about... is not being talked about.

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez air2air.net Zobacz posta

REMEMBER - IT'S BETTER TO BE A HAS-BEEN THAN A NEVER-WAS...
    Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    The worse thing than being talked about... is not being talked about.
    Panowie! Nie to, żebym nie rozumiał, o czym mówicie, ale jesteśmy na polskim forum:-D
    Swoją drogą Vitez, dobra riposta;-)
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez solti Zobacz posta
    Panowie! Nie to, żebym nie rozumiał, o czym mówicie, ale jesteśmy na polskim forum:-D
    No tak, masz racje. Ale czy na polskim forum mozna wyglaszac steki bzdur, po czym wsadzic glowe w piasek?
    Drodzy Panstwo, jak widac to nie tylko nasza polityka osiagnela dno. Taka jest nasza natura, a niektorym takie fora sluza jako zrodlo wyladowania wszelkich frustracji. W koncu w jakis sposob trzeba zablysnac.

Tomku, bardzo fajny cytat. Tez sobie musze zapamietac
    Ostatnio edytowane przez air2air.net ; 16-02-2007 o 07:29
    Mariusz Adamski

Początki nałogu Awatar 2marekm
    Miasto
    Słupsk

Domyślnie

Muflon...jak ściągnąć Twój pokaz ze zlotu szwajcarskich spotterów ? Linki na str.70 wywalają błąd.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2marekm Zobacz posta
    Muflon...jak ściągnąć Twój pokaz ze zlotu szwajcarskich spotterów ? Linki na str.70 wywalają błąd.
    Ha, no i wychodzi że Vitez miał rację z tym "talked about" Już działają. Ale i tak to nie jest "na zawsze"... chyba już nawet gdzieś pisałem dlaczego - gdybym to położył na home.pl, to jakby mnie google zindeksowały - limit transferu robi Także leży to gdzieś w robocie na scratchu, jednak czasem muszę tam też porządki robić. Zaraz dopiszę stosowną notkę.

Ale szkoda łącza, same cropy Swoją drogą, to mi przypomina o kolejnym slideshow, które mam "w głowie" od jakiegoś roku i czeka na realizację....

Strona 76 z 132 PierwszyPierwszy ... 2666747576777886126 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów