No pieknie.... ja tez wiele rzeczy słyczałem tu i tam, np ze Marantz to sprzet Hi Fi specyficzny jakosc nie mylic z dobra....człowieku opamietaj sie..byłes czegos swiadkiem, wiesz o czyms o czym My nie wiemy...wal prosto z mostu...ze słyczenia to ja tez znam, Prezydenta Kaczyńskiego i wiesz co CI powiem, duzo złego o nim moge napisac.....bo słyszałem w radio.
Jeszcze lepiej...GRATULACJE, ........no tak ten kto ma mozliwosc to pewnie jakis inny...bo przeciez normalny człowiek nie zadzwoni do generała. Czy to źle ze człowiek ma wieksze mozliwosci ? Same do niego nie przyszły, wykonywał wiele działan, starał sie, poznawał ludzi, działał...chciał i ma takie mozliwosci. Pewnie lepiej połozyc głowe na parapecie i dumac czy przypadkiem sasiad nie ukradł pieniedzy na ten nowy samochód którym własnie podjechał.
Masz CI los ...mówił Ci to, czy moze znowu gdzies słyszałes/czyłałes, wyeliminował Cię nieuczciwie z walki o prym najlepszego fotografa lotniczego ? , baaaa, moze zabronił jednemu z generałów decydentów odbierac Twoich telefonów......nie byc taki tajemniczy poznajmy wszyscy prawde.
......piszac na jednym z for ze kadrowanie, i nadmierna zabawa PS-em to dla niego nie fotografia!!!!!!!!????????. Ja tez tak pisze o innych fotografach przyrody......ciekawe czy o mnie tez cos SŁYSZAŁES ?
Przepraszam nie mogłem sie opanowac, a jeśli Muflon wywali watek to wcale mnie to nie zdziwi, tez bym tak uczynił.
Bez urazy
Rafał Gawełda