No hmm... staram się jak mogę nie zarzucać wszystkich dziesiątkami fotek roześmianych mordek w różnych kombinacjach, jak to z reguły bywa przy tej okazji ;-) Co nie znaczy że takich dziesiątek mordek nie robię![]()
No hmm... staram się jak mogę nie zarzucać wszystkich dziesiątkami fotek roześmianych mordek w różnych kombinacjach, jak to z reguły bywa przy tej okazji ;-) Co nie znaczy że takich dziesiątek mordek nie robię![]()
muflon - moje zdanie zansz - zdjecia swietne - dzieci rowniez ! - rzeczywiscie nie ma co zarzucac forum tymi "normalnymi" fotkami dzieci.... poprostu podaj linka sami sie nimi zarzucimy
powzanie
Welcome to the club Mr BufonGratulacje dla Leminy i dla Ciebie. Priorytety ciut się pozmieniaja he, he...
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
... no i świat obrócił się Wam o 180 stopni co nie ?!
Gratulujemy i życzymy z moją połowiną :
Malućkim - odwagi pojawienia się na tym ziemskim padole i zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia ...
Mamusi - ślicznych dzieciaczków i wytrwałości, wytrwałości i jeszcze raz wytrwałości ...
Tatusiowi - dumy, szczęśliwej rodziny i cirpliwości, cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości ...
... i nie zastanawiaj się czy 400-600 fotek miesięcznie na dzieciaczka to dużo czy mało...
(po 20 miesiącach na świecie mojego małego i wykonaniu jakiś 12000 klapnięć lustrem nie żałuję ani jednego).
Pozdrawiam.
Czy mi się wydaje czy zaafeorwany nowytata zapomniał o USM ??
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!