Strona 5 z 132 PierwszyPierwszy ... 345671555105 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 1316

Wątek: [muflon]

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Min 50 *** za fotke :P
    Powiem tak: zdziwilibyście się

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Na pewno nie tak jak w Polsce: "ciesz sie ze w ogole chcemy publikowac za darmo twoje gnioty i bedziesz sie mogl pochwalic kolegom/laskom"

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Na pewno nie tak jak w Polsce (..)
    Heh, wyobraź sobie, że dokładnie odwrotnie niż myślisz To człowiek z redakcji się do mnie odezwał od razu z założeniem, że "za stosownym wynagrodzeniem" Na co ja odpisałem, że to mi niespecjalnie pasuje - podatki w Polsce (bo to polska gazeta), papiery, że w sumie to zwykłe amatorskie pstrykanie - i że chętnie udostępnię "za sławę i chwałę". Co też się stało

Aż mnie trochę korci, żeby napisać o tym na prf, tak żeby podrażnić wszystkich tych napuszonych profi, w szczególności Czarka "zatrudnij zawodowca" [Wawa]. Wiem, psuję rynek. I co mi kto zrobi?

Bywalec Awatar Algier
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Piękny temat do focenia a u nas tak szaro
    M50 | EF-M 22 | EF-M 15-45 | Canon Mount adapter EF-EOS M
    20D | EF-S 18-55 | T 28-75/2.8 | EF 50/1.8 | EF-S 60/2.8 macro | EF 70-200/4L
    580EXII​
    055XPROB | 488rc2

Miasto
    Zürich

Domyślnie

<fanfary>
    To mój tysięczny post na forum - zatem i fotki z odświętnej okazji W tym roku Salon d'Auto w Genewie obchodzi setny jubileusz. Zdjęcia z mojej niedzielnej wyprawy (okupionej chorobą) można znaleźć tu: http://www.ais.pl/~muflon/gallery/4/7/index.html
    Zdjęcia sprzed roku - http://www.ais.pl/~muflon/gallery/4/2/index.html - w sumie bardzo podobne, choć chyba jakoś inaczej, szerzej kadrowane. Nowe mi się bardziej podobają

BTW. Jeśli komuś z Was przyjdzie kiedyś do głowy noszenie na szyi jednocześnie dwóch body z przykręconymi 17-40 i 70-200/2.8 - odradzam. Do dziś nie zeszły mi z szyi czerwone ślady...
    BTW#2. Czy zdjęcia nie są za ciemne? Jak zwykle obrabiałem na laptopie i konwertowałem "CMS" p.t. "gamma 1.3"
    BTW#3. Strony indeksowe trochę "ważą" - kilka mega thumbnaili. Niestety mój engine do galerii jeszcze się nie dorobił stronnicowania, a te fotki ciężko podzielić na jakieś "kategorie"

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Grr, próbowałem wysłać w/w akurat w momencie padu systemu.. coś się chyba pokopało - wyskoczyły cztery identyczne posty, nie zwiększyła się numeracja itp. glupotki
    Zatem jeszcze raz linki, bo ten post na nowej stronie wyskakuje
    Aktualne: http://www.ais.pl/~muflon/gallery/4/7/index.html
    Sprzed roku: http://www.ais.pl/~muflon/gallery/4/2/index.html

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

widze ze te z 2004 robione jeszcze 10D. Widac od razu ze ISO800 w 20D znacznie przyczynilo sie do polepszenia jakosci fotek. Te z tego roku sa naprawde bardzo udane.

Jesli nie sprawiloby Ci klopotu wystawienie mniej wiecej podobnych zdjec z tego i z poprzedniego roku. Chodzi mi o full size. Chcialbym porownac ISO400 w 10D i ISO800 w 20D.
    I jeszcze takie pytanie: czemu wybrales ISO800 skoro czasy sa nawet 1/499s?? I w ogole co to za liczba 1/499 ?
    To mój tysięczny post na forum
    normalnie to powinienes flaszeczke postawic

Strona 5 z 132 PierwszyPierwszy ... 345671555105 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów