Strona 46 z 132 PierwszyPierwszy ... 3644454647485696 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 451 do 460 z 1316

Wątek: [muflon]

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony
    Musisz jednak przyznać, że w PL nie byłbyś w stanie się w tej działce realizować.
    I tak i nie. Jasne, że chcąc pstrykać naprawdę konkretne rzeczy - teamy akrobacyjne, warbirdy itp. - to trzeba się powybierać na pokazy klasy RIAT, Leeuwarden czy Ferte Alais - i w PL trzeba jednak trochę ponad "średnią krajową" zarabiać... (w Szwajcarii wystarcza mi uniwersytecka, z rozdzielnika + tolerancyjna żona ;-))

Natomiast jest naprawdę dużo innych fajnych rzeczy. Dookoła takiej głupiej Warszawy jest przecież kilka aeroklubów i coś tam lata! Nawet chyba swego czasu byłem na stronie jednego z forumowiczów, który takie "małe latanie" pstryka i szczęka mi opadła jeśli chodzi o klimat fotek. Ja sam, mimo że jeżdżę na "duże" pokazy, to nie przepuszczę też żadnych, nawet najmniejszych dni otwartych w okolicznych aeroklubach. Jak się nie ma co się lubi... ;-)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Taki mały pstryk, żeby podrażnić Góraszkowiczów - bo ja dziś pod słońce zza barierek walczyłem

No to witaj w klubie . Tyle lat organizuja ta Goraszke i nikt ich nie przekonal by publike pod lasem postawic... wtedy slonce byloby za plecami i ladnie oswietlalo wszystko co lata... a tak to polowa wszelkich akrobacji zmarnowana bo na tle slonca sie odbywala .

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

I jeszcze jedno, z Ferte-Alais (zeszły weekend), ze specjalną dedykacją dla kol. Broncobilly ;-)

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony
    Dodatkowo widać, że ciągle z tym masz do czynienia - a nie tam raz w roku Góraszka
    nie now PL jest duzo imprez lotniczych, oczywiscie nie takiej rangi jak RIAT albo ILA, czy MAKS, ale sa i jak ktos sie interesuje to pewnie i raz w miesiacu pojedzie... Goraszka jest poprostu chyba najlpiej rozreklamowana, i jest calkiem OK, mi sie podoba... to jest poprostu taki PIKNIK ;-)

jesli komus jest malo wybiera sie za granice.. i dlatego zapraszamy do tego watku, wciaz mamy miejsce w samochodzie ;-).

muflon, a co do twoich ostatnich zdjec, to pogoda w goraszce wczoaj byla zdecydowanie lepsza ;-)...
    Ostatnio edytowane przez Jac ; 12-06-2006 o 07:37

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

są jeszcze Kraków, Radom, Dęblin, coś gdzieś pod Lublinem. Nieco się uzbiera.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Bywalec

Domyślnie

Koło Lublina jest Radawiec i tam chyba coś jest (no chyba, że w Świdniku).
    DSLRs & lenses

Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

a w piatek w Warszawie, tak w Warszawie nad wisłą latał Hannes Arch, wlasciwie nie latal tylko krecil akrobacje ;-)
    LINK do artykulu
    LINK 2

wiec jak ktos uwaznie sledzi "rynek" to moze naprawde niezle zdjecia lotnicze porobic w PL

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    jesli komus jest malo wybiera sie za granice.. i dlatego zapraszamy do tego watku, wciaz mamy miejsce w samochodzie ;-).
    Cos ci wklejenie linku nie wyszlo?

Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Cos ci wklejenie linku nie wyszlo?
    no to trzeba bylo poprawic ;-)

poprawny link
    http://canon-board.info/showthread.php?t=8306

ps.dzieki ;-)

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    no to trzeba bylo poprawic ;-)
    Nie wiedzialem na jaki , a nie chcialem brac na siebie odpowiedzialnosci za podklejenie nieprawidlowego w twoim poscie .

Strona 46 z 132 PierwszyPierwszy ... 3644454647485696 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów