Marcin Ty sknero! ja bym sie oddał za darmo![]()
Marcin Ty sknero! ja bym sie oddał za darmo![]()
Tak po prawdzie, to najwiecej sredniactwa japonskiego maja i kompletnie zatkane drogi w miescie przez pol dnia...Zamieszczone przez Zaku
Zaczynalem DRUHEM...teraz tez mam plastikowy aparat.:rolleyes:
Niektore calkiem fajne, ale naprawde to potrzebujesz tabletki
na selekcje. Wybierz 5 a fajnych. Przegon ludzi, przykucnij, obroc
aparat... Jak patrze na serie identycznych ujec, to szczerze trace
zainteresowanie. Nawet jesli jest to miss Swiss...
Wiem, i chwilowo nic na to nie poradzeZamieszczone przez snowboarder
Moze jeszcze kiedys dorosne do porzadnej selekcji zdjec na WWW, ale poki co jest to ciagle radosc przedszkolaka bawiacego sie zabawka ;-) M.in. dlatego wrzucam po kilka wybranych fotek do watku - to jest miejsce dla tych, ktorzy szukaja "5 a fajnych". Natomiast na stronie... gdybym mial tak ciac to chyba ucieklaby mi polowa radosci z focenia i wystawiania zdjec
![]()
Dla ułatwienia dodam, że obejrzałem wszystkie zdjęcia samochodowe na stronie :]
Moze w takich galeriach zakładaj podkatalog: top10 i wrzucaj tam parę wybranych przez siebie najlepszych?
Nie liczysz sie, jako czlonek TWA :-PZamieszczone przez Tomasz Golinski
Wybraliśmy się dziś na szybką wycieczkę w niedalekie góry. Zapowiadało się fajniejednak po krótkim czasie się zachmurzyło, widoczność na kilkanaście m, potem śnieg... itp. atrakcje - no i trzeba się było ewakuować :-( W sumie pstryknąłem (shock) tylko jakieś 20 klatek!
a potem to już tylko turlałem się z aparatem w śniegu ;-)
I na deser (oczywiście jedyny słuszny tytuł to "Samotność"![]()
![]()
- niestety nie dało się wyciąć w kwadrat :-P):
Fotki bardzo przyjemne w odbiorze szczególnie 4-ka, ładne światło, ale 1 maly szczegół: albo jakimś g-nem to ostrzyłeś albo w tych górach pobudowali schodki na grzbietach szczytów