ano zgadzam sie:-)Zamieszczone przez adamek
ano zgadzam sie:-)Zamieszczone przez adamek
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
To jeszcze nie uderzenie, także chyba jednak forehand forehand'ową stroną rakiety z nadaniem rotacji.Zamieszczone przez kwiatas
Gdyby na tym zdjęciu znalazła się jeszcze w kadrze cała rakieta - byłoby naprawdę świetnie, bo jak już ktoś wspomniał clue polega na tym, żeby złapać również piłeczkę - a na tej 5-ce moment jest świetny.
Liczac 8.5fps i muflonowe "seriami, seriami" to zlapanie pileczki to raczej kwestia wybrania odpowiedniej klatki a nie jakis duzy problem![]()
...
Tak myślisz? A pamiętasz dyskusję "czy 20D i 5fps wystarczy do sportu"? :-D No więc to jest przykład że nieZamieszczone przez KuchateK
najlepsze co się przy takiej serii udaje uzyskać to piłka na dwóch klatkach
![]()
A przecież to taki wolny sport, zaledwie ok 200 km/h, spróbuj tego samego w badmintonie przy smeczu - ponad 300 km/h
http://www.badmintonnews.pl/?v=artykuly&id=192
foto nr 9 po prostu wymiata... Jest świetne!!! 8)
Świetne zdjęcia z pokazów. Naprawdę znakomite. Mnie osobiście powala plastyka tych zdjęć i fenomenalne wyczucie narzędzia "wyostrz" - po prostu zdjęcia "jak żywe". Męczą mnie już te ostre jak brzytwa foty.Ostatnio -to wręcz jakby "efekt uboczny" możliwości programowych. A u ciebie? - jak to się modnie mówi: jestem pod wrażeniem...Gratuluję! Ps.W tenisie to masz jeszcze problem "w tle nie powinno być widocznych napisów reklamowych".
Co nie da, co nie da... szkło 1.2 i będzie okZamieszczone przez adamek
![]()