Eee, no a własnie Javascript beZamieszczone przez Vitez
Zastanawiałem się, czy nie dac paru linijek do ewentualnego slideshow, ale ostatecznie zrezygnowałem - w imię "czystości"
![]()
Eee, no a własnie Javascript beZamieszczone przez Vitez
Zastanawiałem się, czy nie dac paru linijek do ewentualnego slideshow, ale ostatecznie zrezygnowałem - w imię "czystości"
![]()
Stronka OK, nie przeszkadza w oglądaniu fajnych fotek :-)
Pozdr - JaW
Moja galeria Fotojaw
Moje zdjęcia na plfoto
Kiedyś miałem: 300D, Canon 28-135 IS, Canon 100mm Macro USM, Canon 50mm f/1.8, 550EX
W moim wykonaniu to pewnie niewiele ;-) Dorzuciłem do galerii zdjęcia z weekendowej imprezy pod hasłem "czterysta lat temu w małej wojence zgineło kilkadziesiąt osób i z tej okazji robimy wielką patriotyczną bibę" :-). Niestety nie ma tam fullsize, ale jakby ktoś był zainteresowany, to mam je pod ręką. Większość to 20D, ISO800 - bo to właśnie chciałem sprawdzić w pochmurne popołudnie/wieczór.Zamieszczone przez tomky
http://www.ais.pl/~muflon/gallery/4/4/index.html
Trochę ta reporterka mi nie pasi. Pewnie było mało miejsca i ciężko było coś kombinować, ale to wszystko jakieś takie chaotyczne.. Niektóre mi się podobają, np. portret brodacza (choć góry brakuje) albo ostatnie. Sporo zdjęć do przekadrowania
No to może tym razem będzie lepiejOto czwarta epoka lodowcowa w niedalekiej Szwajcarii
Kurcze, zaczyna mnie powoli wkurzać obrabianie zdjęć na laptopie (LCD). Do tej pory mniej więcej sprawdzała się zasada "zrób tak żeby było dobrze, a potem potraktuj gammą 1.3"ale tu juz potrzebne było trochę więcej kombinowania...
Ale zimaAż nie do wiary
![]()
A właściciela tego autka czeka niezłe skrobanko![]()
Ławki są super![]()
Niee, no nie zawsze - w tym roku zima wyjątkowo łagodna ;-)
A obok "tego autka" stało jeszcze drugie, którego właściciel właśnie rzeczoną skrobankę wykonywał - z użyciem młotka, dłuta i paru innych równie sympatycznych narzędzi. A co najlepsze, robił to w krótkich spodenkachNiestety, chyba nie mam duszy reportera, bo nawet z 70-200IS nie miałem odwagi cyknąć - zresztą to był typ "koksa w BMW", mógłbym sam w tej wodzie wylądować ;-)
Szkoda, ja mam fote kolesia, który z łopatą zabiera się do wielkiej zaspy, w której jest jego samochód. Niestety nie był w krótkich spodenkach :/
Extra zdjęcia, a u mnie odwilż
![]()
pozdrawiam