Strona 27 z 132 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777127 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 1316

Wątek: [muflon]

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

O 10d niższa. Bo to było drzewiej. A może tylko o G5 niższa? Trzeba zajrzeć do galerii
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Początki nałogu Awatar Moris
    Miasto
    Alt Tarnowitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    A. byłbym zapomniał - reszta tutaj: http://www.ais.pl/~muflon/gallery/0/10/index.html :-)
    Oj ... zapierają dech w piersi te widoczki ... zapierają !!. Z niecierpliwością czekam na rezultaty wypadu 1dmkIIn do Pragi !!

Cytat Zamieszczone przez lemina
    Drzewiej, kiedy jeszcze nie miał statywu, to moja głowa była prawie idealna (niestety nie była płaska, coby lepiej aparat stał)
    Jeśli dobrze dostrzegłem to jest Hama 77 ?? i ja ongiś takowy posiadałem i co prawda ciężki nie jest ale ...
    żeby kobieta jak widzę go taszczyła w tak morderczo trudnych warunkach ????

Czyli jako statyw się nie bardzo sprawdziłaś, to jako tragarza Cię zatrudniał ??

Coś już napisał Awatar lemina
    Miasto
    Nie z Polski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Moris
    Jeśli dobrze dostrzegłem to jest Hama 77 ?? i ja ongiś takowy posiadałem i co prawda ciężki nie jest ale ...
    żeby kobieta jak widzę go taszczyła w tak morderczo trudnych warunkach ????

Czyli jako statyw się nie bardzo sprawdziłaś, to jako tragarza Cię zatrudniał ??
    Mi generalnie jest trudno ustać bez ruchu (jako statyw to niezbyt dobrze ). Poza tym ile można ?
    Poza tym, czy ja wyglądam na osobę, co statywu nie uniesie? A taszczyło się i jedno i drugie i ręce jaskoś mi jeszcze nie odpadły

A propos drugiego zdjęcia - śniegu powyżej kolan, a ja w kusych portkach... To jest ciekawostka biologiczna hie hie hie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    a musialas kucac czy muflon wszystko przewidzial i jestes o ~1dmkIIn nizsza?.. amoze to ty przewidzialas?... nie wnikam
    Było w mierę dobrze Trochę się wzrostem różnimy, ale nadal jako podstawka na piwo się nie nadaję
    Ostatnio edytowane przez lemina ; 04-01-2006 o 00:07

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Niespodziewany wypad do Sion - dostałem "cynk" że przylatują z wizytą holenderskie F-16, przy okazji napstrykałem trochę fotek lokalnych samolotów.

No mówcie co chcecie, ale drugie wymiata! Jeśli rok się tak zaczyna, to boję się pomyśleć co będzie dalej...

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

@muflon - opadła mi szczena - super

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Drugie rzeczywiscie dobre. Ale mi sie bardziej przedostatnie podoba - taki, maly, bialy samolocik - tym bym sobie polatal (bedac za sterami oczywiscie) bo na F-16 to i tak nie mam szans...

Jak daleko stales od tych samolotow (zdjecie nr 2 np.)? Jaka to ogniskowa zrobione?

(Raz tylko gdy strzelalem fotki samolotow to musialem uzyc... 100/2.8Macro bo 200/2.8L byl duzo za dlugi. Nawet przy 100mm caly samolot mi sie nie miescil w kadrze. No ale to bylo prawie pod samym plotem Jean Batten Airport w Auckland pod sama sciezka schodzenia...)

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez djtermoz
    Drugie rzeczywiscie dobre. Ale mi sie bardziej przedostatnie podoba
    Ale to drugie na pełnym ekranie i w fullsize jest równie ostre! Po prostu gapię się i nie mogę przestać Chyba będę musiał szybciej tą Pixmę kupić ;-)

Jak daleko stales od tych samolotow (zdjecie nr 2 np.)? Jaka to ogniskowa zrobione?
    Dwójka to 100-400 @100mm (f/6.3, 1/800). Staliśmy na końcu pasa, lekko w lewo od osi - czyli wyglądało to z grubsza tak, że samolot jest daleko.. daleko.. 400mm... a potem szybkie wciśnięcie puzona do siebie i seriami... seriami... ;-)

Raz tylko gdy strzelalem fotki samolotow to musialem uzyc... 100/2.8Macro bo 200/2.8L byl duzo za dlugi. Nawet przy 100mm caly samolot mi sie nie miescil w kadrze.
    No mi z 1D zakres 100-400 zrobił się jeszcze lepszy, wręcz idealny do wszelkich form spottingu. Ostatnio na lotnisku chwytałem 737/A320 na styk z odległości kilkudziesięciu metrów.

Początki nałogu Awatar Moris
    Miasto
    Alt Tarnowitz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Ale to drugie na pełnym ekranie i w fullsize jest równie ostre! Po prostu gapię się i nie mogę przestać
    Nie wiem dlaczego ale coś mnie strasznie w oczy razi !! :wink:
    Czy mamy szansę na umieszczonego gdzieś Fullsize-a ?? bo jakoś to skalowanie mi szkodzi

CZAPKI Z GŁÓW PANOWIE !! .. chylę czoła ...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Muszyna

Domyślnie

bez komentarza. jest zbędny po obejrzeniu zdjęcia # 2. brawo.
    | yyy...zdjęcia poszedłem robić... |

Strona 27 z 132 PierwszyPierwszy ... 1725262728293777127 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów