Ogólnie widzę, że jakby to powiedziećfascynujesz się samolotami
Fotki robią wrażenie, BTW jak załatwiłeś akredytację na poligon![]()
Ogólnie widzę, że jakby to powiedziećfascynujesz się samolotami
Fotki robią wrażenie, BTW jak załatwiłeś akredytację na poligon![]()
Nie ma potrzeby :-) To jest impreza "open" - co roku zjeżdżają się na nią setki maniaków z całego świata. "Tylko" setki, bo przy standardowej pogodzie jest to raczej "tylko dla orłów" - 2500m w środku października to nie jest spacerek dla grubasków :-) W tym roku było jednak wyjątkowo bardzo ciepło i ogólnie łatwo.Zamieszczone przez marcingreen
Świetnie...
Pamiętam BARDZO dobrze...kiedy byłem mały...
było to jakieś 10lat temu, może 8, albo nawet 11że jak przebywałem na plaży nad polskim morzem to zawsze wzbudzało we mnie mega emocje jak sobie jakiś taki ni to MIG czy coś podobnego nad nami zaczęło fruwać w te i spowrotem...
![]()
>>> http://www.ais.pl/~muflon/gallery/3/9/3.html
niezły bokeh czy tam blur jak kto woli...
chodzi mi o to to za samolotem...![]()
Ani jedno ani drugie :-) Najzwyklejsza w świecie struga gazów z dyszy silnika. No, może nie taka najzwyklejsza, bo z dopalaczemZamieszczone przez marcingreen
![]()
http://www.ais.pl/~muflon/gallery/3/9/3.html
To interesujące zdjęcie - respect.
Muflon, strasznie sie slimaczy ten serwer, juz tak bedzie czy to tylko tymczasowe problemy...
chyba tobie sie slimaczy u mnie jest b.szybko
U mnie smiga... ale ja mam 7,6 Mb/s tylko dla siebie.
Zdjęcia super!!
Widać,że masz pasję
Ale tak powiem może po części za innych uzytkowników...
Zamiast targać tą kupę sprzętu cztreokrotnie na 2500m, męczyć się itd... wpadłbyś ze swoją torbą na zlocik w Krakowie.![]()
![]()
Wtedy wszyscy byśmy się nacieszyli i sprzętem (Twoim, nowym i tym 'starszym')i fotkami![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC