Zdjecia z panoramowaniem super![]()
Sprzet latajacy jeszcze fajniejszyKocham latajace, grzmiace rury ale oldtimery maja swoj urok. Kurcze, czekam na taka impreze w Polsce
![]()
Zdjecia z panoramowaniem super![]()
Sprzet latajacy jeszcze fajniejszyKocham latajace, grzmiace rury ale oldtimery maja swoj urok. Kurcze, czekam na taka impreze w Polsce
![]()
http://art.debesciak.net (w trakcie realizacji)...
Hmm, kolejna galeryjka do obejrzenia tutaj... wydaje mi się, że tym razem zrobiłem co najmniej jedno fajne zdjęcie ;-) :
Muflon, IMVHO jedna z najbardziej udanych galerii w Twoim wykonaniu !
Prawidłowo to pewnie spotem na jasne punkty :-) Natomiast zwykły pstrykacz jak ja robi następująco:Zamieszczone przez mmsza
- Rzeczy oczywiste: ISO 100, RAW, auto WB, statyw, mirror lockup, wężyk
- Av, f/8 (czy tam ile kto chce), centralny pomiar na jasny punkt z odpowiednią korekcją
- Zapamiętuję czas
- Przełączam na M, ustawiam zapamiętane parametry, pstrykam
- Na wyczucie reguluję czas tak, żeby mieć "histogram do prawej" i minimalne przepalenia
- Przy wywołaniu RAW - dokładne dostrojenie "tego co czarne", WB itp.
BTW. Po raz kolejny muszę pochwalić autoWB w 20D. Mimo tego, że zdarzały się bardzo różne światła, praktycznie w 100% kolory dobrane były idealnie.
Kolejne dwia katalogi z pstrykami:
Grottes de Vallorbe gdzieś na granicy szwajcarski-francuskiej.
ZOO w Kolonii - ciąg dalszy wizyty u pycia
No powiedzcie że fajne... nasuwa mi się: "bylytyzytsyf... jeszzzcze <hik> dwiee <hik> latarniee <paw do rowu> i beeede <hik> w doomku..."
Mam nadzieję, że...... znajdzie się ktoś, kto skorzysta "estetycznie" oglądajac je. Nie męczę nikogo, proponuję. Świadomi i o podobnej wrażliwości do mojej będą zachwyceni, pozostali ominą szerokim łukiem bo sie znudzą.![]()
Kubaman sorry za podkradnięcie tekstu, ale podoba mi się :-) Powinienem to chyba wstawić gdzieś do jakiegoś "about"...
Najprawdziwsza woda - tylko troche sztucznych światełek. No i zakaz fotografowaniaZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
Aaa, jak woda, to co innego. Z takim komentarzem to tak.
Ale niestety nie widać tej wodowatości tu. Wygląda jakoś dziwnie po prostu. 3-ci wymiar już mi całkiem zwariował.
no spoko, czuję się docenionyZamieszczone przez muflon
ja z tych pierwszych, zwłaszcza motyle mi podeszły 8)