Piękne otwarcie nowego sezonu!Fajnie, że pokazałeś również szerszy kontekst i nieco z klimatu festiwalu. Jako najlepszą fotę (mocno subiektywnie) bym wybrał abstrakcyjne ujęcie #2, choć i pozostałym nic nie dolega
![]()
Piękne otwarcie nowego sezonu!Fajnie, że pokazałeś również szerszy kontekst i nieco z klimatu festiwalu. Jako najlepszą fotę (mocno subiektywnie) bym wybrał abstrakcyjne ujęcie #2, choć i pozostałym nic nie dolega
![]()
Od razu wiedziałem, że Muflon to i szachy potrafi dynamicznie focić...
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
Ta 1 to z polarem zrobiona? Bo fajne to niebo
Tzn. wszystkie zdjecia fajne! Zeby nie bylo![]()
Jasne - winietka nie do podrobienia przeciez :-)Zamieszczone przez allxages
Kilka dni po tych balonach pojechałem pstrykać znacznie głośniejsze i szybsze maszyny :-) Jak co roku, ochrona powietrzna szczytu w Davos, tym razem znowu w Meiringen. I pierwszy raz od kilku lat pogoda nie chciała do konca współpracować:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Węcej na www: WEF 2010 Meiringen
Zdjęcie 14 - czy tak są ogrodzone lotniska wojskowe w Szwajcarii?! Jeżeli tak to tylko pozazdrościć.
Ogolnie tak, a w Meiringen w szczegolnosciPoczytaj wiecej tu: airshow-reviews.com - Meiringen airbase
![]()
Muflon podziwiam to, że przez tak długi okres czasu się z tego nie wyleczyłeśzdjęcia jak zwykle klasa. Raczej nigdy tego nie komentuję, ale zmieniłbym ramki. Nie gniewaj się, ale te kojarzą mi się z poczatkiem lat 2000 - poczatkami fotgrafi cyfrowej i amerykańskimi portalami.
Miłego dniamoja www
Przyjalem do wiadomosci i nie gniewam sieAle raczej zmienial nie bede... dosc dlugo zajelo mi dochodzenie do pokazywania zdjec na forum we w miare przyjemnej w odbiorze formie i to jest mniej wiecej to o co mi chodzi.
... przy czym na CB jeszcze nie do konca, ze wzgledu na ograniczenie rozmiaru - "wlasciwa" wersja jest np. tu. A najchetniej to bym walil passe-partout na 1/5 grubosci fotkiale to musi poczekac az wszyscy beda mieli 24" full HD
![]()
Ten podwieszany element pomiędzy kołami, np. w F-18 na 12-15, to jakiś rodzaj uzbrojenia elektronicznego?
EOS - conditio sine Kwanon...