Strona 112 z 132 PierwszyPierwszy ... 1262102110111112113114122 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 111 do 1 120 z 1316

Wątek: [muflon]

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Strona się zmieniła, można dalej ładować :-))
    Ale... masz świadomość że nie wszyscy mają ustawioną defaultową ilość postów na stronę?
    Na szczęście mam szybkie łącze i bez problemu się te megabajty ładują.

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

No dobra, to finisz :-) Ostatnia seria z 2008 roku - spotting w Meiringen połączony z włażeniem na okoliczne górki :-)

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Chyba się będę musiał w piątek do Sion na WEF wybrać, bo jakoś tak na dysku pusto... ;-)

Uzależniony Awatar comatus
    Miasto
    Wybrzeże Pucyfiku

Domyślnie

Tylko pozazdrościć możliwości robienia zdjeć "z powietrza"
    Jak dla mnie 1, 7 i 10 najlepsze.
    I czy sytuacja na 9 to standard? Każdy tak może sobie chodzić koło samolotów?

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez comatus Zobacz posta
    I czy sytuacja na 9 to standard? Każdy tak może sobie chodzić koło samolotów?
    Na #9 kąt jest wrednie dobrany ci ludzie tak naprawdę idą po ulicy, która przecina pas Ale w ogólności - tak, nie ma żadnych problemów z robieniem zdjęć samolotom z odległości kilkunastu metrów (gdy kołują).

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

A własnie, Muflon, przypomniało mi się.. W najnowszym numerze FK był artykuł o zdjęciach samolotów, z powietrza itp. i pisali przy okazji o stabilizatorze żyroskopowym. Myslałeś, żeby się zaopatrzyc w takie cudo? Po Twoich wynikach moznaby zaryzykować stwierdzenie, że jest Ci to niepotrzebne, bo po 1 wyrobiłeś już sobie triceps lewej ręki, a po drugie z tego co wyczytałem chyba nie robiłeś zdjęć z pokładu samolotu, ale jesteś jedyna osobą, która przychodzi mi do glowy, która mogłaby pomysleć o zakupie takiego czegoś:grin:
    PS: Jeśli nie Ty, to może na tych pokazach widziałeś kogos "pro", kto posiadał ten IS?
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Właściwie na wszystkie pytania sam odpowiedziałeś Tak, chodziło pewnie o stabilizatory Kenyon. Mi to niepotrzebne już nawet 500/4 z ręki powoli dochodzę do takich czasów jakich potrzebuję.

Nie widziałem nigdy na pokazach nikogo z tym sprzętem, bo i po co - do robienia z ziemii, jeśli już ktoś nie daje rady z ręki, znacznie poręczniejszy jest statyw. To jest sprzęt przede wszystkim do zdjęć z powietrza, gdzie "ziemia" trzęsie się trochę bardziej niż ręce po setce

Pełne uzależnienie Awatar Krzychu
    Miasto
    Ambush Country

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Właściwie na wszystkie pytania sam odpowiedziałeś Tak, chodziło pewnie o stabilizatory Kenyon. Mi to niepotrzebne już nawet 500/4 z ręki powoli dochodzę do takich czasów jakich potrzebuję.

Nie widziałem nigdy na pokazach nikogo z tym sprzętem, bo i po co - do robienia z ziemii, jeśli już ktoś nie daje rady z ręki, znacznie poręczniejszy jest statyw. To jest sprzęt przede wszystkim do zdjęć z powietrza, gdzie "ziemia" trzęsie się trochę bardziej niż ręce po setce
    Rzeczony artykuł jest autorstwa MA, dokładnie o Kenyonach pisał...
    Pozdrowienia,
    KZ
    KZ Aviation Photography

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

500 z ręki???
    Jesteś cyborgiem Muflon??

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    500 z ręki???
    Jesteś cyborgiem Muflon??
    500tka jest ze stabilizacją (lepszą niż w 100-400), waży niecałe 4kg, przy odpowiedniej budowie ciała (a muflon ma taką) da się tym z ręki robić.

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    500tka jest ze stabilizacją (lepszą niż w 100-400), waży niecałe 4kg, przy odpowiedniej budowie ciała (a muflon ma taką) da się tym z ręki robić.
    Hmm.. zaintygowałeś mnie tą budową. Znaczy trzeba być potężnym człowiekiem, czy odwrotnie?

Strona 112 z 132 PierwszyPierwszy ... 1262102110111112113114122 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów