No cóż, piszę o tym co widzę, nie byłem tam niestety. Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
No cóż, piszę o tym co widzę, nie byłem tam niestety. Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Fajne kadry, bardzo fajne momenty uchwycone.
7 i 10 (ale to mniej) - uuuua. No to mnie wgniotło w krzesło! No, jak dla mnie bomba!
Muflon, już dawno miałem zapytać... co Ty dajesz Panu Bogu (prócz zdjęć), że On Ci tak te samoloty trzyma w powietrzu?Zatrzymuje na chwilę czas i ustawia je na niebie, żeby było ładnie? :-D
mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\
[QUOTE=muflon;, rotate&crop i jestTylko lewa ręka boli
[/QUOTE]
co to jest te rotate&crop?????????????? moze cos wiesz czego ja nie wiem .
(Do)kadrowanie na PC, w szczególności mocne wycinanieMam na tym punkcie zboczenie, wiem że czasem przesadzam - ale grunt to mieć przyjemność z tego co się robi
BTW, zakup 500mm jakoś tego specjalnie nie zmienił - po prostu zamiast wycinać duży samolot ze zdjęcia p.t. "samolot na tle...", mogę sobie ciachnąć z "dużego" samolotu przednią połówkęi dalej jest fajnie
![]()
Tak wiec powiedz mi jak obrabiasz zdjecia ze z tych cropow uzyskujesz taka jakosc?
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!