Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Jaka obróbka na tym zdjęciu?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Domyślnie Odp: Jaka obróbka na tym zdjęciu?

Nie wiem nad czym sie tu rozwodzicie. To jest taki styl obróbki, który często jest prezentowany i korzysta z tego wiele dużych wytwórni i czasopism. Czy to się komuś podoba czy nie to inna sprawa, nie tego dotyczyło pytanie.
    To tak jakby krytykować impresjonizm, bo to w końcu po klasycyźmie czy romantyźmie można powiedzieć, że jakieś to takie rozmazane i już starać sie za bardzo o szczegół nie trzeba .
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Uzależniony Awatar Biperek
    Miasto
    Augustów

Domyślnie Odp: Jaka obróbka na tym zdjęciu?

Cytat Zamieszczone przez Matsil Zobacz posta
    Nie wiem nad czym sie tu rozwodzicie. To jest taki styl obróbki, który często jest prezentowany i korzysta z tego wiele dużych wytwórni i czasopism. Czy to się komuś podoba czy nie to inna sprawa, nie tego dotyczyło pytanie.
    To tak jakby krytykować impresjonizm, bo to w końcu po klasycyźmie czy romantyźmie można powiedzieć, że jakieś to takie rozmazane i już starać sie za bardzo o szczegół nie trzeba .
    Dokładnie to samo mi przyszło do głowy. Jak się komuś podoba to jego sprawa i nie nam to oceniać. Jak ktoś będzie umiał uzyskać taki efekt świadomie to już wielki plus. Więc nie oceniajcie, a odpowiedzcie na pytanie.
    Pozdrawiam
    Marek/Biperek

Uprawnienia umieszczania postów