Zwierzaki dają znacznie mniej....Zamieszczone przez Raf_1975
Zwierzaki dają znacznie mniej....Zamieszczone przez Raf_1975
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
A ja powiem ze rozumiem tego typu zakazy. Bo ludzie sa totalnymi debilami (przepraszam jesli kogos uraze)!!!
Jak mozna np na jazzowym koncercie, podchodzic pod scene (wiadomo nie ma barierek, ochroniarzy, no totalnie zero barier) i walic przez caly koncert zdjecia z flahem, prosto w oczy artystom ??!! Ostatnio jak bylem w Toruniu na Jazz Od Nowa to bylo tak na obu koncertach, dopiero jak Trzaska poprosil ze sceny ( z wlasciwym sobie poczuciem humoru ) zeby ludzie darowali sobie blyskanie lampami to sie uspokoilo na 45 minut, ale wszedl nastepny artysta i dwaj a piac od nowa !Toz nawet swiety by sie zdenerwowal, ludzie grajacy na scenie tez chca grac jak najlepiej a do tego ptrzebuja jakiegos tam klimatu / komfortu.
U mnie np w Żaku ( kto jest z 3miasta ten powinien znac klub ) zakazu nie ma, umowa jest jasna zero fleszy, i ludzie sie tego w 99% trzymaja i jest milo i sympatycznie.
Moja rada, na przyszlosc zadzwon , lub wyslij maila do organizatora, bardzo czesto bez problemu zgadzaja sie na fotografowanie przez takich zapalencow jak my, kwestia pogadania. Potem mozna sie smialo i legalniepowolywac na organizatora. Z panami w czerni nie warto sie szturchac :razz:
podpis...
Pełna zgoda co do tego, że ludzie są różniZamieszczone przez SimOn!
I dzięki za radę
A wiesz, że to jest pomysłZamieszczone przez mattnick
![]()
no i co, tej, byłeś wtedy w toruniu w pttk'u i się nie ujawniłeś???Zamieszczone przez SimOn!
a myśmy czekali... ;-)
pozdro.,
m.
![]()
Zamieszczone przez Raf_1975
zaraz wkurzy, ja poprostu tylko poinformowalem :wink:
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Może zapytać artystę jak było ?? I co to za "Artysta"
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
NA początku się zastanawiałem, czy to czasem nie było "widzimisię" ochraniarzy - bo to czasem wyrośnięte na sterydach bezmózgowceZamieszczone przez mattnick
Jedyne co w życiu osiągneli to wyciskanie 100kg na lewym uchu
Barany!![]()
No często nie grzeszą kulturą i obyciemZamieszczone przez marcingreen
W marketcie raz zaliczyłem kantorek, bo mi bluzka, w której chodziłem od jakiegoś czasu zapiszczała. Ale obyło się bez skandalu
Spróbuję się dowiedzieć czy Turnau ma taką zasadę. Inna sprawa, że widziałem kolesia z kompaktem pod sceną i flesze z publiki. A ochrona zabezpieczała tyły
![]()
Eee, nie mam go jak zapytać, ale chętnie bym poznał jego opinię. Koncert był na prawdę świetny! A grał pan Grzegorz Turnau. Covery Beatlesów nawet były na tapecie, miodzioZamieszczone przez mattnick
Tym bardziej żałuję, że ten incydent nieco mi popsuł wrażenia. Ale cóż, będe próbował dalej i zabierał aparat na koncerty. I jeszcze tylko jakbym miał IS :rolleyes: