Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Co wybrac do 600d

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Co wybrac do 600d

Fakt jest taki, ze o Canonie zle slowo uslyszec jest ciezko, kazdy chwali za ostrosc, mnie mizernosc niezniecheca. Problem tylko i masa w****u przy uzywaniu filtrow polowkowych, przez to krecenie ryjem przy ostrzeniu, ale za takie piniadze chyba wymagam za duzo.

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Domyślnie Odp: Co wybrac do 600d

Cytat Zamieszczone przez Szelma Zobacz posta
    Fakt jest taki, ze o Canonie zle slowo uslyszec jest ciezko, kazdy chwali za ostrosc, mnie mizernosc niezniecheca. Problem tylko i masa w****u przy uzywaniu filtrow polowkowych, przez to krecenie ryjem przy ostrzeniu, ale za takie piniadze chyba wymagam za duzo.
    Filtr połówkowy na tele to raczej nieczęsta konfiguracja. Przyznam, że często nie chce mi się zakładać adapterów Cokina.
    Nie powiem, zdarza się przy bardzo odległych widokach np. ze słońcem w kadrze ale wtedy przy ostrzeniu na nieskończoność mało tego kręcenia mordką.
    Inaczej ustawiałbym priorytety: 1. IS, 2. ostrość, 3. cena, 4. wygoda obsługi.
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Uprawnienia umieszczania postów