Pokaż wyniki od 1 do 10 z 147

Wątek: Ostrość zdjęć na APS-C + ustawienia światła

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Leon007
    Miasto
    wieś, nie miasto

Domyślnie Odp: Ostrość zdjęć na APS-C + ustawienia światła

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    Obawiam się, ze pod podanymi linkami jest za dużo tekstu do przeczytania, a obrazki nie są atrakcyjne, gdyż brak na nich przystanku pks i zdjęć wywołujących wrażenie głębi ostrości. Jeżeli ktoś bezkrytycznie wierzy dxo, to jasne ze w swoim ograniczeniu nie zrozumie wielu rzeczy, nawet podstawowych.
    Dlatego już 3 razy mówiłem sobie "dosyć w tym wątku", ale teraz już ostatecznie kończę. Jak kulą w płot, tuż obok pijanego, który się trzyma.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    Obawiam się, ze pod podanymi linkami jest za dużo tekstu do przeczytania, a obrazki nie są atrakcyjne, gdyż brak na nich przystanku pks i zdjęć wywołujących wrażenie głębi ostrości. Jeżeli ktoś bezkrytycznie wierzy dxo, to jasne ze w swoim ograniczeniu nie zrozumie wielu rzeczy, nawet podstawowych.
    Dlatego już 3 razy mówiłem sobie "dosyć w tym wątku", ale teraz już ostatecznie kończę. Jak kulą w płot, tuż obok pijanego, który się trzyma.

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie Odp: Ostrość zdjęć na APS-C + ustawienia światła

Cytat Zamieszczone przez Leon007 Zobacz posta
    Tak zawsze było w dyskusjach z niektórymi osobami. Wkoło Macieju. Mów do chłopa swięte słowa a on powie moja krowa. Jp się uparł przy tej perspektywie kulisowej, którą zapewnia mianowicie jaka ogniskowa długa czy krótka? Bo przecież ponoć zmiana ogniskowej zmienia persapektywę, ale skoro już udowodnione, że nie tą geometryczną, to pewnie jakąś inną. No więc jaką? Jaka ogniskowa do perspektywy barwnej, kulisowej, powietrznej i jakiej tam jeszcze?
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Uprawnienia umieszczania postów