Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Miękka torba

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Miękka torba

Hmm, z góry sorry jeśli pytanie już było. Ktos wie moze gdzie mozna kupić miękka torbe do dslr'a?? Żeby sie za bardzo w oczy nie rzucała.

Domyślnie

Spontan,

jedna z lepszych ale cholernie ciezko dostepna w polsce bedzie torba firmy domke. Niestety zeby ja dostac bedziesz musial zamowic ze stanow (byc moze w niemczech tez mozna ale nie wiem).

Ja mam f-4af i moge do niej upchac tele, szeroki, standard, lampe i oczywiscie body plus jakies papiery i duperele. link tutaj http://www.saundersphoto.com/html/body_f4af.htm

sa tez mniejsze torby, ktore jeszcze mniej sie rzucaja w oczy a mianowicie http://www.saundersphoto.com/html/body_f5xb.htm

problemem natomiast jest cena i ciezki dostep tych toreb w Polsce. Ale od czego jest internet.

Co do samej firmy to polecam. Szybki dostep do sprzetu i wytrzymalosc jak rowniez wyglad to podstawowe zalety tych toreb.

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dzieki, co do sprowadzenia ze stanów to nei bedzei problemu ;-) juz patrze na ibeju ;-)

Ktos ma jeszcze jakies propozycje ?

Coś już napisał
    Miasto
    Chełm

Domyślnie

Ofertę DOMKE znajdziesz tutaj http://www.fotoma.com.pl/domke.htm

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Niestety, napisałem do tej firmy i nie prowadzi sprzedaży produktów DOMKE. Nie wiem co jest grane :-( Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły?

Początki nałogu Awatar gr86
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

może coś z soligora dobre wykonanie i materiały a cena zachęcająca https://secure.soligor.com/index.php?id=151
    EOS 300 | EOS 300d black +BG-E1 | Tokina AT-X 287AF Pro SV 28-70 f/2.8 |Canon 50mm/1,8 | 18-55 USM | 430EX | Velbon DX-888 | pokrowiec Soligor M42 | Lowepro Orion Trekker | DigiMate II 40GB Image tank | Helios 1:2/58 M42 | MIR 1B 1:2,8/37 | jupiter 4/200 |

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Na allegro jest z 10 sztuk roznych domke do kupienia. Ceny nie takie najgorsze

Początki nałogu Awatar filip71
    Miasto
    Wiśniowa Góra

Domyślnie

a pomyślałeś o Lowepro (też bardzo dobre produkty).
    Duży wycinek oferty znajduje się na www.pstryk.com.pl - ja używam i się sprawdza w 100%.
    Canon 5D mkII + Battery Grip BG-E6; Canon 24-70 f/2.8L; Canon 70-200 f/2.8L IS; Canon 100-400 f/4,5-5,6L IS; Sigma 180 f/3.5 APO EX Macro; Speedlite 580EX + Sto-Fen; Epson P-2000; Lowepro CompuTrekker AW; Lowepro NOVA 4; Manfrotto 055PROB+322RC2; TC-80N3

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez filip71
    a pomyślałeś o Lowepro (też bardzo dobre produkty).
    Duży wycinek oferty znajduje się na www.pstryk.com.pl - ja używam i się sprawdza w 100%.
    Albo nie skumales pytania albo ja nie znam oferty Lowepro ... oni nie maja przeciez ani jednej porzadnej torby tego typu ?!?

Coś już napisał
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez McKane
    Albo nie skumales pytania albo ja nie znam oferty Lowepro ... oni nie maja przeciez ani jednej porzadnej torby tego typu ?!?
    A jednak , Lowepro ma miękkie torby z serii S&F Reporter AW. Jedyną ich wadą jest to że wyglądają bardziej "fotograficznie" niz Domke. 4 lata uzywałem 300-tki , teraz dokupilem 400-tkę (ok 2 miesiace temu, allegro- 299zl). polecam.
    Pozdrawiam,
    Krzysiek
    EOS 1,5 GTD + EF 10-780/1,2 L+ SPIDLAJT 747 EX

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów