-
Odp: Od czego zacząć???
Ja jestem na poziomie średnim , nie uważam się za leszcze, ani za superfotografa ,ale już z swoimi małymi sukcesami. Myślałem,że znajdę w tym wątku coś co mi pomoże jeszcze czegoś się nauczyć i znalazłem. Na początku miłe posty, trafne rady i pozytywne wsparcie, a później... szkoda gadać. Facet poprosił o pomoc,a tu u niektórych użytkowników pełna mobilizacja na unicestwienie pasji jaką ma założyciel wątku.
Nie miałem problemu żeby znaleźć jego prace, bo nie ukrywa się pod pseudonimem. Uważam,że są dobre, a praca i ćwiczenia czynią mistrza, więc nie spoczywaj na laurach.
M. co do sprzętu masz dobry sprzęt, 600D to dobry aparat, ale każdym ( z tej półki) można zrobić foty cudeńka 
A to czy kupił, czy nie 5Dmk3 to już jego sprawa. Wystarczająco dokładnie na początku opisał na jakim sprzęcie pracuje.
Najważniejsze to ćwiczyć, ćwiczyć i pytac w razie potrzeby. Rób zdjęcia nie tylko profesjonalistkom, bo w każdej kobiecie można znaleść piękno. Zepnij się i do roboty, a sukcesy same przyjdą. Niestety czasami potrzeba na to czasu, ale jeśli to lubisz to nie będzie dobrze.
Powodzenia i pozdrawiam Pana/Panią od szydełkowania , bo chyba jest niezły w robótkach ręcznych, skoro to Ci doradza
Uprawnienia umieszczania postów