Strona 10 z 12 PierwszyPierwszy ... 89101112 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 115

Wątek: Od czego zacząć???

Uzależniony

Domyślnie Odp: Od czego zacząć???

Picard Double Facepalm - 10 hours - YouTube

Wersja long, zdecydowanie polecam Podobne działanie jak picie melisy

A właśnie , cytowałem "greyone", odpisał maciej i się zaczął tłumaczyć ... oj :/
    Ostatnio edytowane przez 7four ; 15-01-2014 o 02:11

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Nie zamykamy i nie usuwamy wątków na życzenie. Niech zostanie dla potomnych. Jedyne o co apeluję tutaj to o zachowanie wzajemnego szacunku .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony

z FB można się dowiedzieć że : Fotograf, Artysta ©Wszystkie prawa zastrzeżone., Zakres fotografii:
    - Reportażowa
    - Modowa
    - Ślubna (również inne imprezy okolicznościowe)
    - Portretowa

ciekaw jestem bardzo czy zdolna siedemnastolatka o której wspomniałeś też ma taki cyrk...
    w wielu branżach są artyści i rzemieślnicy - także ci drudzy bywają lepsi i... patrząc na to co jest w galeriach pod linkiem
    przez kogoś w tym wątku zamieszczonym obawiam się że czerwone goździki + zielony lakier do paznokci to właśnie
    ten twój mały świat otagowanych zdjęć których i tak nikt nigdy nie ukradnie... dużo lepszym "podpisem" jest styl - co w sumie
    też tłumaczy dlaczego masz podpis

w parku w którym robiłeś sporo zdjęć robił zdjęcia jeden z najlepszych polskich twórców fashion photo - ciekawe czy wiesz o kim mowa
    jeśli tak to popatrz na jego zdjęcia z prawdziwą modelką i sam sobie odpowiedz na pytania - czy kiedykolwiek będziesz w stanie
    zobaczyć ...i ewentualnie czy sprzedać

"Fotografią interesuję się od 2011r." - a ja malarstwem jakoś od 1990 - pomimo tego nigdy nic nie namalowałem, ba, nawet bym nie śmiał

Miasto
    Poznań

Stawiam wszystkim.... po melisie. Odpuśćie tą jazde po nim. Nie ma to jak polska życzliwość.

Początki nałogu Awatar Da__FreaK
    Miasto
    Szczecin / Cisiec

Melisa i pavulon zdecydowanie

Uzależniony

Albo zmienić tytuł wątku, "jak zmienić hobby, z fotografii na co ? "

Dopiero zaczyna

Dobrze udowodniliście mi że jestem beznadziejny.

Początki nałogu
    Miasto
    Kielce/fr

marcin.gojski Nie chodzi tutaj o "zyczliwosc Polska", chyba jestes na tyle dorosly ze jak sie ma problemy emocjonalne to lepiej isc do psychologa a nie pisac o tym na forum?
    Myslisz ze jakis forumowicz rozwiaze twoje problemy, kolego wez sie w garsc?
    Dziwi mnie ze mimo to tyle osob ci odpisalo w tym watku?

Miasto
    Poznań

Koledzy, chyba trochę się zagalopowaliśmy. Facet dostał po d... tymi sarkastycznymi postami, a temat miał być inny.Po przeczytaniu pierwszego postu wnioskuję,że chciał wiedzieć na czym ma się skupić. Uważam ,że wszyscy przesadzamy i on i my. Po takich poradach raczej można sie załamać niż wynieść z tego coś dobrego. Niestety pesymizm u niego góruje, ale musi to zmienić. A tu chyba nie chodziło o to żeby faceta wykończyć całowicie. Musi się wziąść w garść i nie może być mowy o załamaniach, czy innych wymówkach!!! Zresztą to Hydepark,więc mógł teoretycznie pisać o spadku formy w fotografowaniu. Ma udane zdjęcia, nie wszystkie, ale ma. Nie można się czepiać jednego goździka, czy koloru paznokci, przecież nie on je malował!Musi pracować i tyle. Przecież nam też wszystkie zdjęcia nie wychodzą high
    Szanowni Państwo więcej wiary w ludzi. I może czasami tej wspominanej meliski

Dopiero zaczyna

Ochłonąłem i wracam do normy Wiele z waszych odpowiedzi było bardzo pomocne, czegoś się dowiedziałem i nauczyłem, wiem na co zwracać uwagę i od czego zacząć. Więcej tych pozytywów niż negatywów. Wszystkie osoby które obraziłem proszę o wybaczenie, bo nic innego mi nie pozostaje jak powiedzieć "Przepraszam". Wątek nauczył mnie jeszcze jednego, by nigdy nie zakładać kont z imieniem i nazwiskiem [ to już moje ostatanie ].

Cytat Zamieszczone przez zoomi Zobacz posta
    z FB można się dowiedzieć że : Fotograf, Artysta ©Wszystkie prawa zastrzeżone., Zakres fotografii:
    - Reportażowa
    - Modowa
    - Ślubna (również inne imprezy okolicznościowe)
    - Portretowa

ciekaw jestem bardzo czy zdolna siedemnastolatka o której wspomniałeś też ma taki cyrk...
    w wielu branżach są artyści i rzemieślnicy - także ci drudzy bywają lepsi i... patrząc na to co jest w galeriach pod linkiem
    przez kogoś w tym wątku zamieszczonym obawiam się że czerwone goździki + zielony lakier do paznokci to właśnie
    ten twój mały świat otagowanych zdjęć których i tak nikt nigdy nie ukradnie... dużo lepszym "podpisem" jest styl - co w sumie
    też tłumaczy dlaczego masz podpis

w parku w którym robiłeś sporo zdjęć robił zdjęcia jeden z najlepszych polskich twórców fashion photo - ciekawe czy wiesz o kim mowa
    jeśli tak to popatrz na jego zdjęcia z prawdziwą modelką i sam sobie odpowiedz na pytania - czy kiedykolwiek będziesz w stanie
    zobaczyć ...i ewentualnie czy sprzedać

"Fotografią interesuję się od 2011r." - a ja malarstwem jakoś od 1990 - pomimo tego nigdy nic nie namalowałem, ba, nawet bym nie śmiał
    Przyznaje masz rację, straszny chaos i bezsensowna treść. Co do słynnego fotografa, nie mam zielonego pojęcia, jestem jeszcze amatorem współczesnej fotografii, który ma ograniczoną wiedzę. Próbowałem coś wygooglować, ale skończyło się na stracie czasu. Będę wdzięczny za podpowiedź.

P.S.
    Ufff... mam nadzieje że nikogo nie uraziłem postem.

Strona 10 z 12 PierwszyPierwszy ... 89101112 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów