Strona 6 z 12 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 115

Wątek: Od czego zacząć???

Coś już napisał
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki

Domyślnie Odp: Od czego zacząć???

A może właśnie powinieneś odpocząć od modelek skoro robisz to na siłę? Na jakiś czas oczywiście. Robaczki cię nie kręcą? Nie muszą. Jedynym ograniczeniem w temacie zdjęć jest tylko twoja wyobraźnia. Popstrykaj dla siebie,dla własnej przyjemności,postaw sobie jakiś cel i sprostaj mu. Też mieszkam w szaroburej dziurze dechami zabitej,ale staram się przy każdej okazji szlifować warsztat. Trochę pokory dla samej fotografii pomoże. A co dalej sam zdecydujesz.

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Ale ten wątek jest bez sensu. Próbujecie namówić gościa na coś na co ewidentnie nie ma ochoty. Nic mu nie wychodzi, lepiej nie marnować energii i spożytkować ją w innym celu. Albo masz z tego fun albo zajmij się czymś innym, nic na siłę.
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Uzależniony Awatar centur
    Miasto
    Pomorze

przecież jest tyle fajnych hobby, ot choćby hodowla jadowitych gadów czy szydełkowanie...
    http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
    http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
    Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...

Początki nałogu Awatar maciek12ss

Drugie hobby może być też inspiracją do focenia Ja czasami śmigam na ryby zawsze z aparatem jak nic na wędkę nie złapie to czasami chociaż jakąś fotkę
    6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)

Coś już napisał
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki

Ja za parę miesięcy odpalam aqfa,ryby praktycznie miałem od zawsze (od trzeciej klasy podstawówki),teraz remont w mieszkaniu mam,więc wiadomo. Polecam każdemu,kto uważa że telewizja to chała. Ładne i zadbane akwarium to też temat do fotek.maciek12ss a jak bierze a ty masz kadr to cykasz czy zacinasz?

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

ja uważam ze tv to chała i dlatego zainwestowałem w dwa koty
    siadam w fotelu a one dają show
    tv wysiada
    a i kotom super robi się foty
    (dowod w dziale "najpiękniejsze koty")

Początki nałogu Awatar maciek12ss

Jak bierze to zacinam !!!! heheheh Teraz dawno nie byłem na jesieni kilka szczupaczków na spining z mojej ulubionej Pisy No a lato to na grunt nad jeziorami coś tam się łapie Akwarium miałem ale sprzedałem hodowałem pyszczaki fajna sprawa .. teraz przymierzam się do psa ale jest taka sprawa ze w weekendy pusty domzostaje na noc i nie wiem co z nim zrobić ... A pofocił bym sobie też psiaka
    6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)

Uzależniony Awatar Selena
    Miasto
    Małopolska

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    ja uważam ze tv to chała i dlatego zainwestowałem w dwa koty
    siadam w fotelu a one dają show
    tv wysiada
    a i kotom super robi się foty
    (dowod w dziale "najpiękniejsze koty")
    Potwierdzam - rozrywka gwarantowana i modele zawsze do dyspozycji (co prawda czasem w różnych przedziwnych miejscach, ale to drobiazg )

Coś już napisał
    Miasto
    Tomaszów Mazowiecki

Dlatego właśnie cykam ptactwo,czasem wyglądają dostojnie a kiedy indziej prześmiesznie. Daleko mi do doskonałości,ale widzę postępy i o to chodzi. Moim marzeniem są zdjęcia na takim poziomie jaki prezentuje Grzegorz Leśniewski. Wiem,to wysoka półka,ale może kiedyś

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Widzę że wątek trochę schodzi na rematy poboczne więc przenoszę do Hydeparku .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 6 z 12 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów